Mihnea

Salut, Marc! Frumoasă poveste! A trebuit să ai foarte multă putere să o scrii. Simt compasiune pentru tine, fiindcă şi eu am trecut prin ce ai trecut tu. Am o întrebare: tu, dacă vrei să ai o familie, ce faci cu părinţii tăi?

Am să mă rog pentru tine ca Dumnezeu să te poată ajuta, să-ţi dea putere să treci peste toate, pentru că ştiu prin ce am trecut şi eu. Eu am fost poate mai rău. Mergeam la biserică duminică de duminică şi aveam din ce în ce mai multe ispite, iar asta mă supăra cel mai mult, dar mă rugam ca Dumnezeu să mă întărească.

Sunt ortodox, dar nu mergeam numai la ortodocşi. Nu am mai fost de mult la o biserică, pentru că simt că mă joc cu Dumnezeu şi nu prea merge.

Eu sunt bisexual. Nu mai pot să mă las, este ca un drog pentru mine. Şi eu am fost violat într-un cămin pe care îl consideram o celulă de închisoare. Acum sunt într-un centru evanghelic, suntem ca în familie. Numai educatorii sunt evanghelici şi unii copii, eu nu pot fi evanghelic, pentru că sunt gay. L-am primit pe Dumnezeu în inima mea, dar dacă nu faci voia Lui, nu mai eşti al Lui. Este adevărat, crede-mă, că ştiu ce zic şi prin ce am trecut. Domnul cu noi!

[Mihnea a trimis aceste rânduri ca răspuns la mărturia lui Marc.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *