Viața homosexuală este o viață de violență și depravare

Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Institutul pentru Cercetarea Familiei (FRI) a publicat estimări[1] din studiul sexual naţional pe care l-a făcut, care sugerează că 80% dintre homosexuali au practicat contactul oral-anal cel puţin o dată în viaţă. O astfel de practică nesănătoasă şi nesanitară este ceva obişnuit printre homosexuali.

40% din 4808 de homosexuali canadieni au recunoscut că în perioada 1991-1992 făcuseră sex oral-anal în cele 3 luni anterioare, conform unui studiu finanţat de guvern şi făcut de homosexuali, care a reprezentat cel mai mare studiu pe homosexuali din Canada.[2]

În cel mai mare studiu făcut vreodată pe homosexuali, încheiat în anul 2008 de revista homosexuală săptămânală naţională The Advocate, 13000 de cititori au răspuns la chestionar. The Advocate a spus că 45% dintre respondenţi „iubeau” sexul anal-oral. Mai mult, 20% au spus că în ultimii 5 ani practicaseră sexul care implică robie şi disciplină, iar 10% practicaseră sadomasochismul. Şi, cel mai semnificativ, dintre cei care ştiau că aveau virusul HIV, „11% au spus sau au sugerat că erau seronegativi pentru a obţine sex.” (8/23, p. 23)

FRI a găsit că aproximativ 13% dintre homosexuali au spus că fuseseră violaţi, iar o treime participaseră la sadomasochism.[3]

Un studiu pe 930 de homosexuali englezi i-a întrebat dacă fuseseră „molestaţi sexual sau violaţi”. 28% au răspuns „da”. În jumătate (47%) dintre cazuri victima a fost penetrată anal cu forţa sau s-a făcut o astfel de încercare. Dintre bărbaţii cu vârsta de peste 21 de ani, 52 de cazuri (66% din totalul raportat), „au fost atacaţi sexual de parteneri sexuali regulaţi sau ocazionali”.

Autorii studiului englez (care par să fie ei înşişi homosexuali) fac observaţia că: „Fanteziile cu bărbatul care forţează sexual, plăcerea de «a fi posedat» şi excitaţia provocată de sexul dur sunt foarte comune în cultura homosexuală şi pornografia homosexuală. Toate aceste fantezii sexuale colective normalizează abuzul sexual şi violarea bărbaţilor homosexuali, oferind motivarea, justificarea şi normalizarea atacului sexual. Este dificil de văzut cum s-ar putea ajunge la o atmosferă de intoleranţă faţă de agresiunea sexuală, când agresiunea sexuală este una din principalele fantezii sexuale colective.” (p. 293)

Referinţe

[1] Cameron P., Cameron K., & Proctor, K. (1989) Effect of homosexuality upon public health and social order. Psychological Reports, 64, 1167-1179.

[2] Doing it in the 90s. Canadian AIDS Society, mai 1993.

[3] Hickson, F. C. I. ş.a. (1994) Gay men as victims of nonconsensual sex. Archives Sexual Behavior, 23, 281-294.

[But the gay life is a life of violence an depravity. Extras din Revisiting New Republic’s attack on Cameron. Copyright © 2008 Family Research Institute. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *