Trebuie să răspândesc avertismentul lui Dumnezeu!

de Un creştin

Într-o zi, am simţit că trebuie să răspândesc avertismentul lui Dumnezeu pentru cei care au căzut în patima homosexualităţii. Sincer, nu mi-a fost uşor, iar experienţa nu a fost una plăcută, deoarece puţini sunt cei care acceptă adevărul şi sunt dispuşi să fie schimbaţi.

M-am lovit de tot felul de reacţii ostile. Am fost înjurat, ameninţat şi umilit, totul din cauza faptului că le spuneam homosexualilor că se află pe un drum greşit, unul care îi duce la distrugere. Cu toate acestea, Domnul m-a îndemnat să nu renunţ, căci nici El nu renunţă la noi când vede că Îl respingem.

Mesajul este simplu şi se bazează exclusiv pe ceea ce Dumnezeu Însuşi spune despre păcatul care pare să înghită tot mai mulţi tineri, pe zi ce trece…

Cuvintele nu sunt menite să ameninţe, să condamne, să umilească (aşa cum fac Diavolul şi păcătoşii prinşi în lanţurile lui), ci să tragă un semnal de alarmă, pentru ca TOŢI să fie salvaţi. Dumnezeu are veşti bune pentru fiecare dintre noi, indiferent cât de rău am decăzut: vestea iertării şi vestea vindecării.

Tu nu eşti excepţia de la regulă, tu poţi fi chiar dovada că aşa e! Răspunde chemării Lui azi!

[Copyright © ContraCurentului.com]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *