Sunt o mulţime de oameni care spun deschis ceea ce sunt, fiind mândri că sunt homosexuali sau lesbiene. Din moment ce atât de mulţi care trăiesc o viaţă bună, responsabilă, cum ar putea acest lucru să fie atât de greşit?

Este adevărat, există mulţi oameni care sunt homosexuali în mod deschis, care duc o viaţă bună. Îşi plătesc impozitele, votează regulat, merg la întâlnirile dintre părinţi şi profesori, nu depăşesc limita de viteză şi dau bani asociaţiilor de caritate. Iar ca cetăţeni, pot fi exemple model. Isus a întâlnit un astfel de cetăţean model, o personalitate publică; el s-a lăudat faţă de Isus cu astfel de realizări. Dar lipsea ceva din viaţa lui. Ascultarea deplină de Cristos.

Dar dacă cineva este în mod deschis homosexual şi are succes ca homosexual, nu înseamnă că împlineşte ideea lui Dumnezeu cu privire la „bun”. Toată bunătatea şi faptele lui bune nu pot să compenseze faptul că se află în afara voii şi planului Tatălui. Dorinţa lui Dumnezeu nu este doar ca oamenii să fie cetăţeni buni, ci să I se supună prin Isus. Dar trist este că întocmai ca acel tânăr conducător bogat, mulţi homosexuali şi lesbiene au ajuns să fie convinşi că nu pot sau că nu vor să se despartă de sexualitatea lor şi să umble cu Cristos.

Încercăm mereu să ne măsurăm „dreptatea” comparându-ne cu alţii. Aceasta duce întotdeauna la rezultate false. Linia de demarcaţie este: ce este greşit este greşit şi va fi întotdeauna greşit, indiferent cât de mulţi fac acel lucru.

[There are lots of people who are out, proud gays and lesbians. With so many who are living good, responsible lives, how could it be so wrong? Copyright © Witness Freedom Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *