Homosexualitatea: păcat sau boală genetică?

Homosexualitatea: păcat sau boală genetică?

Seminar despre homosexualitate susţinut de pastorul şi psihoterapeutul Petru Mihenţ la Conferinţa Peniel, Oradea, 15.04.2011

Activismul unora în numele drepturilor omului a făcut ca subiectul homosexualităţii să fie dezbătut destul de des în mediile laice. Totuşi, pentru majoritatea oamenilor există mai multe întrebări decât răspunsuri. Care este geneza şi evoluţia homosexualităţii şi a lesbianismului? Care este rolul factorilor sociali şi spirituali în această chestiune? Oferă perspectiva iudeo-creştină modalităţi de tratament?

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. raluchka says:

    Eu nu înțeleg de ce se bagă unii în seamă pe aici… E un video pentru creștini, si dacă tot sunt ei așa de toleranți, să fie buni să-și păstreze ideile pentru ei și să le tolereze și pe ale noastre. Mulțumim.

  2. anonim says:

    Unii nu mai au linie de demarcaţie între rău şi bine, frumos-urât, da şi nu, admisibil-inadmisibil! Trăim într-o lume haotică, în care oamenii nu mai au niciun reper, niciun etalon! Oare chiar nu mai avem nevoie de Scriptură?! Până aici s-a degradat omenirea într-un ritm destul de alert, însă dacă n-aveam nici Biblia (legea lui Dumnezeu), de mult ne-am fi autodistrus… muuult mai de mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *