Scăpând de masculinitate

de Douglas

Încep să regândesc adicţia mea. Deoarece fiecare episod de travestire a sfârşit în mod obişnuit prin autosatisfacere, am crezut că ea era forţa conducătoare. Să umblu în îmbrăcăminte pentru femei era doar o altă excitaţie pentru mine, un mijloc de a obţine ceva. Dar să renunţ la pornografie şi la privirile pofticioase aruncate femeilor provocatoare, şi să-mi feresc ochii de reclamele seducătoare de la televizor a fost mult mai uşor pentru mine decât să renunţ la dorinţa de a pretinde că sunt femeie.

Desigur, travestirea mă stimula sexual, dar aceasta poate fiindcă a început în anii adolescenţei, când tocmai învăţam fiorul orgasmului. Le-am asociat pe cele două şi am pierdut întreg conceptul faptului că realmente încercam să scap de condiția de a fi bărbat.

Nu am avut niciodată sentimentele puternice pe care alţi bărbaţi transgenderi le au simţind că s-au născut în trupul greşit, credeam că eram bărbat şi credeam că eram perfect fericit să fiu bărbat. Numai când am încercat să nu mă mai îmbrac în haine pentru femei am realizat că nu o făceam numai ca să mă excit.

Ceea ce vreau cu adevărat să realizez este să scap, cel puţin pentru o anumită perioadă de timp, de condiția de a fi bărbat. Nu pot trăi la înălțimea imaginii mele despre masculinitate… iar aceasta mă conduce la încercarea de a scăpa. Da, orgasmul era „drogul” pe care eu îl alegeam. Eram dependent de el, dar simţeam şi că eram incapabil să fac ceea ce cred eu că ar trebui să facă în pat un bărbat cu o femeie reală. Înaintând în vârstă, am fost nevoit să mă confrunt cu faptul că nu deveneam mai bun la asta.

Atracţia feminităţii reprezintă dorinţa mea de a scăpa de eşecurile mele autopercepute ca bărbat, care fac dorințele mele de a deveni femeie tot mai atrăgătoare, aceasta apropiindu-se de o experienţă religioasă, deoarece îmi oferă alinare faţă de inabilitatea mea percepută de a nu fi destul de bun în lumea bărbaţilor. Este ceva la care ar trebui să meditez.

[Douglas, Escaping Manhood. Copyright © Help 4 Families. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *