Rareş

Mă numesc Rareş şi am văzut anunţul vostru. Cum aş putea să scap de această practică de bisexual? Aş vrea să scap, să nu mai am de-a face cu lucruri imorale. Am încercat să vorbesc cu cineva, dar mi-e ruşine şi nu am curaj, singurul cu care pot vorbi este Dumnezeu. Problema e că am fost violat, dacă pot spune aşa, când am fost mic, şi aş vrea să nu mă mai gândesc la acest viciu.

Sunt evanghelic. Eu sunt de acord cu voi şi îmi e ruşine de ce am făcut. Mi-e cam greu să spun. Vreau să mă las, să nu mai fac cu băieţi, de aceea am zis că aş vrea să vorbesc cu cineva care mă înţelege şi să rămână între noi. Nu vreau să afle cineva. Fetele mă atrag aşa şi-aşa, deci mai mult mă atrag băieţii.

Asta e, am o problemă, dar nu am putut discuta nici cu pastorul, cu nimeni. Să ştiţi că de multe ori îmi vine să plâng. Sunt şi singur, înţelegeţi, nu am pe nimeni, pentru că ai mei au murit. Am fost la casa de copii. Stau singur într-o locuinţă socială, am serviciu, nu câştig aşa bine. Merg la adunare de şapte ani, dar anul trecut L-am primit pe Cristos şi m-am botezat, şi nu vreau să se afle despre mine. Nu am zis la nimeni, nu pot vorbi cu nimeni deloc, tocmai pentru că mi-e frică şi ruşine. Dacă ştie cineva că sunt eu, ce mă fac?

La un moment dat am vrut să mă sinucid. Eram mântuit atunci. După ce am întreţinut relaţii sexuale cu un prieten, am vrut să iau un pumn de medicamente. De aceea am căutat un site creştin, să vorbesc cu cineva, că nu mai puteam să ţin în mine. Am căutat pe net cum să mă las de lucruri, ştiţi voi de care. Am vrut să caut sfaturi, că pe mIRC nu intru, că degeaba sunt creştini, sunt numai cu numele, că râd de tine. Am găsit sfaturi pentru a scăpa de autosatisfacere şi mi le-am copiat.

La mine totul a început când m-a violat la casa de copii unul de optsprezece ani. Asta s-a întâmplat când eram în clasa a treia şi nu am putut zice la nimeni, că băiatul era bine văzut. Dar eu nu-l suportam. De multe ori regret că sunt pocăit, că aş fi vrut să-i dau în cap pentru ce mi-a făcut. A văzut că eram băiat fain şi a profitat, m-a bătut până am sângerat şi a abuzat de mine. Mi-a fost foarte frică – mai mulţi au fost violaţi. Dar îmi pare rău că nu i-am zis directorului. Nu aveam curaj, dar bine, că o săptămână numai bătaie am primit ca să nu spun. Mă bătea până îmi curgea sângele din gură şi atunci mă viola. A ştiut el metoda cum să facă să mă reducă la tăcere. Să fii violat la nouă ani… şi de ce? Pentru că eram frumos, cum a zis el. Şi era mai în vârstă ca mine cu aproape nouă ani. Ce puteam face? Nu-l băgau la puşcărie, că mai mulţi au păţit, cu alţii au ştiut; educatorii i-au bătut pe violatori şi gata, i-au lăsat liberi. Ce poliţie? Nu au ştiut ei de aşa ceva. El nici acuma nu-i căsătorit.

Nu numai eu am păţit asta, ci mai mulţi colegi de-ai mei; am fost selectaţi care eram frumoşi. Nu primeam bătaie la faţă, ca să nu ne-o strice. Cel despre care am spus m-a violat de trei ori, de fiecare dată duminica. Ţin minte, nu am uitat. A patra oară când a vrut să mă violeze, a zis că ori sar de pe un copac, ori îl las să mă violeze. Am preferat mai bine să sar de pe copac. A mai vrut să mă violeze unul, dar i-am zis unui prieten mai mare, că şi el a fost abuzat, a fost blond cu ochi albaştri, şi el a intrat peste noi, că i-am spus unde şi când, că acela m-a chemat la el în cameră. Dar bine, că al doilea a făcut cu fetiţe şi cu băieţi. Ne-am unit şi am hotărât să-i zicem directorului cu cine a făcut şi l-a dat afară din casa de copii.

Am fost cu patru băieţi din anul trecut din august. Că mi‑a plăcut de un băiat şi cu el am făcut prima oară. Ieşisem de la casa de copii la optsprezece ani, acum nouă ani; nu am făcut până la douăzeci şi şase de ani, dar simţeam deja de la cincisprezece ani să fac. Cu băiatul de care mi-a plăcut, am stat la o fundaţie. Am făcut la mine, când am venit de la biserică. Am găsit ceilalţi băieţi pe mIRC, dar oricum am scos mIRC-ul afară.

Şi am ştiut că ceva nu-i în regulă cu mine, că la paisprezece ani citeam deja Biblia şi am găsit cu Sodoma şi Gomora, că şi ei făceau aşa. Dar am avut pofte şi cu unul am făcut şi tot aşa, dar de mult aş vrea să mă las. De aceea mi-e şi cam frică să am prieteni din afara bisericii, că aşa sunt eu, mai bine mă joc cu ăştia mici şi îmi creez o lume a mea, că lumea asta e bandită.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *