Mărturia lui Daniel Jones, autorul cântecului „Dragoste pentru cei pierduţi”

Daniel Jones ca transgender

Daniel Jones ca transgender

Dumnezeu este singurul motiv pentru care exist şi pentru gloria Lui interpretez cântecele pe care mă inspiră El să le scriu. Aş putea să vă povestesc despre toate realizările muzicale pe care le-am avut şi despre multele succese pe care le-am obţinut în viaţă, dar aş prefera să vă povestesc cum m-a luat şi m-a modelat Dumnezeul meu după voia Sa. Cum nu a renunţat niciodată la mine şi cum a fost credincios ca să mă salveze şi să mă aducă înapoi la El.

Am crescut în Arkansas, în zona rurală, fiind un copil nedorit, spunându-mi-se la vârsta de doi ani că ar fi trebuit să fiu fată, din moment ce mama avea deja doi băieţi. Am devenit un adolescent supărat, deprimat şi travestit. Am primit în dar o chitară. Când am primit-o, am găsit o scăpare de realitatea lumii. La vârsta de doisprezece ani am început să scriu cântece şi să cânt la tuba în formaţia şcolii. Am găsit o vioară veche într-o debara şi am învăţat singur să cânt la ea. În cele din urmă, am devenit un muzician care reprezenta statul Arkansas la competiţiile muzicale şi un adolescent întru totul alcoolic.

Daniel Jones acum

Daniel Jones acum

Când aveam douăzeci de ani, Isus m-a căutat. M-am căsătorit, m-am alăturat Forţelor Aeriene şi am obţinut o licenţă în afaceri la Universitatea din Arkansas. Am urmărit o viaţă bună, în timp ce în interiorul meu s-a dezlănţuit o luptă. Căutând întotdeauna acceptarea mamei mele şi nutrind mânie şi depresie, am crezut cu egoism în viaţa mea şi în căutarea sinelui, în loc să cred în Dumnezeu. Drept rezultat, alcoolul a revenit în viaţa mea, iar cu el a venit și nebunia. Am pierdut totul, am sfârşit fără locuinţă, neiubit şi transgender. Sub îngrijirea unui psihoterapeut „creştin”, am zburat în Thailanda şi am trecut printr-o operaţie, pentru a fi ca femeile. M-am întors în State şi mi-am schimbat toate discurile, pentru a reflecta noua mea identitate.

Dar Dumnezeu nu a renunţat niciodată la mine. M-a pus în spatele roţii unui camion, la fel cum l-a pus pe Iona în burta peştelui, pentru a petrece timp cu mine. Ca fiul risipitor, m-am întors la El, iar de data aceasta I-am predat întreaga mea viaţă. El mi-a schimbat discurile, iar acum trăiesc viaţa pe care a plănuit-o El pentru mine. El mi-a dat cântece noi pe care să le scriu, încă un instrument, mandolina, şi un public nou care să audă mesajul.

Conducând camionul din loc în loc, cânt cântecele creştine ale camionistului, pentru ca şi cei mai uitaţi dintre cei uitaţi să afle cât de mult îi iubeşte Dumnezeu. El îi iubeşte pe cei de neiubit. Atât de mult, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu pe cruce. Iar prin Isus ei pot primi singura dragoste şi acceptare care le poate umple orice gol din viaţă.

[Daniel Jones Testimony – Song Artist of “Love the Lost”. Copyright © Help 4 Families. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Jones

Jones from Stacy Thompson on Vimeo.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *