Pentru noi

„Pentru noi” este locul unde noi, foştii homosexuali, putem să citim şi să postăm despre sentimentele noastre păstrându-ne anonimatul, fără teama de a fi judecaţi sau condamnaţi de alţii. Este spaţiul nostru! Spune-ne de ce ai părăsit sau de ce te gândeşti să părăseşti homosexualitatea, cum te-ai adaptat, cum îi percepi acum pe homosexuali şi pe cei care au fost întotdeauna heterosexuali, sfătuieşte-i pe alţii cum să iasă din homosexualitate şi orice altceva vrei! Nu există limite – numai fii sincer! Ai o experienţă de fost homosexual pentru noi?

Am înaintat atât de mult în păcatele heterosexuale, încât adesea se părea că mai aveam doar pas mic până la homosexualitate. Întâlneam transsexuali în cluburile de striptease din oraşul unde locuiam. Nu m-am dus intenţionat cu ei, dar m-am înşelat de două ori. Şi m-am mai înşelat o dată pe stradă. Când am ajuns acolo, am înţeles că pasul următor ar fi fost doar o problemă de decizie. Vizionasem destulă pornografie homosexuală pentru a deveni insensibil la natura sau caracterul ei nenatural. Chiar am luat în considerare posibilitatea de a deveni prostituat masculin, din dorinţa unor bani „în plus”.

1 Corinteni 6.18: „Fugiţi de curvie! Orice alt păcat, pe care-l face omul, este un păcat săvârşit afară din trup; dar cine curveşte, păcătuieşte împotriva trupului său.”

– Dave

La nouă ani am fost molestat de un bărbat mai în vârstă. Fireşte, când am crescut, perspectiva unei experienţe cu un bărbat a devenit excitantă pentru mine. La urma urmei, în asta a constat prima mea experienţă sexuală. Cum aş putea şterge prima experienţă? Bineînţeles, nu aş putea.

Trăind astfel, mi s-au deschis ochii. Sexul este un aspect special al experienţei umane. Homosexualii ştiu că dacă te gândeşti la ceva sau la cineva destul de mult din punct de vedere sexual, poţi să te exciţi. Homosexualii ştiu, de asemenea, deşi puţini vor recunoaşte, că scopul este excitaţia. Orice mod de a atinge starea de excitaţie este acceptat. Astfel apar comportamente mai degrabă bizare, printre care „urinarea pe celălalt”, „defecarea pe celălalt”, travestirea etc. Orice rezultă în starea de excitaţie se acceptă cu bucurie. Excitaţia este bună. Homosexualii ştiu că poţi să „te joci” cu creierul pentru a găsi comportamentele care au ca rezultat excitaţia maximă. Putem să abuzăm de trupul şi mintea noastră. Hei! Orgasmul nu justifică orice.

Cunosc bărbaţi care jură că au fost întotdeauna atraşi de bărbaţi, dar ştiu şi că unii dintre ei au fost molestaţi în copilărie de băieţi mai mari. Bărbaţii homosexuali nu recunosc molestarea din copilărie, fiindcă aceasta le-ar slăbi argumentul „aşa m-am născut”. Cei privilegiaţi, cu vederi liberale, care au avut norocul să crească într-un mediu fără perversiune şi molestare, nu înţeleg trăirile mai întunecate, depravate ale minţii dependenţilor de sex. Ura pentru PFOX! Cu cât încearcă mai mult să vă distrugă, cu atât vor înţelege mai mult oamenii cine sunt mincinoşii.

– Michael

Am patruzeci şi cinci de ani şi, cel puţin în ultimii cinci ani sau cam aşa ceva, m-am aflat într-un proces prin care am ajuns să mă identific drept heterosexual. De la cincisprezece ani (când un tip m-a provocat să fac sex cu el) până la patruzeci şi patru de ani, m-am identificat drept homosexual. Dar am început să am unele fantezii sexuale cu femei cu aproximativ cinci ani în urmă. La început doar puţin, până ce nu m-am mai gândit decât la asta. Nu m-am schimbat prin niciun program terapeutic sau religios. Cred că ceea ce m-a schimbat a fost faptul că la treizeci şi cinci de ani am obţinut o slujbă de manager la un departament de tehnicieni în inginerie. Toţi bărbaţii de care mă ocupam erau foarte masculini. La început, în secret, vroiam să fac sex cu mulţi dintre ei. Dar am fost nevoit să „interpretez” rolul de bărbat sigur pe sine, masculin. După câţiva ani, petrecând timp cu ceilalţi bărbaţi la un bar pentru sportivi după serviciu (aceea era rutina) şi dezvoltând o bună prietenie cu ei, am observat schimbări.

De fapt, am început să fiu mai sigur pe mine. Am început să am atracţii vagi faţă de femei. Am început să nu mai fiu atras de bărbaţii cu care lucram, ci să mă simt „unul dintre bărbaţi”. Sentimentele heterosexuale au crescut până în punctul în care a trebuit să le dau curs. În sfârşit, am întâlnit o femeie care ştie totul despre trecutul meu homosexual şi nu o deranjează. Am descoperit că puteam funcţiona sexual cu ea. Satisfacţia intimă pe care o am cu ea este mult mai bună, din punct de vedere fizic şi psihologic, decât satisfacţia de care am avut vreodată parte cu bărbaţii. În trecut credeam că m-am născut homosexual. Nu aveam nicio dorinţă să fiu heterosexual; mă simţeam bine fiind homosexual. Sunt bucuros că m-am schimbat şi cred că ceea ce m-a schimbat a fost un efect de reorientare a raportării mele la bărbaţii masculini, într-un mod prietenos, non-sexual. Nu ştiu dacă asta ar funcţiona pentru alţi bărbaţi, dar cu siguranţă a funcţionat pentru mine.

– Matthew

[For Us. Copyright © Parents and Friends of Ex-Gays and Gays (PFOX). Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *