Olivian

Am descoperit acest site prin intermediul altui site şi într-adevăr este foarte interesant. Am să îl citesc în totalitate, pentru că simt că am nevoie de ajutor divin.

Voiam deci să vă pun o întrebare. Eu sunt din judeţul Prahova. Cunoaşteţi cumva un duhovnic care a mai ajutat şi pe alţi oameni care se confruntă cu aceeaşi problemă pe care o am şi eu?

Nu mă pot spovedi şi cere ajutorul duhovnicului meu, pentru că, în primul rând, mi-ar fi o ruşine foarte mare, iar în al doilea rând, nu ştiu cât de mult ar respecta regula spovedaniei, şi anume să nu afle şi altcineva de asta. Nu vreau sub nicio formă ca părinţii mei să sufere.

Dacă cunoaşteţi vreun bun duhovnic din Câmpina sau Ploieşti – oraşele acestea sunt cel mai aproape de mine, sau de ce nu şi din Bucureşti, pentru că toamna o să urmez acolo facultatea, ar fi de mare ajutor pentru mine. Vă rog mult!

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Valentin says:

    La câte mănăstirii sunt pe Valea Prahovei, găsești u pe cineva. 😉

  2. hasan says:

    Încearcă la Părintele Savelovici de la Biserica „Maica Precistă” din Ploiești. E om duhovnicesc, cu experiență și discernământ.

  3. Decebal says:

    „Colega”, nu ai nevoie de niciun popă ca să te spovedești. Cine ştie, poate dai de unul ca noi pentru, că sunt destui… 🙂 Îl ai pe Isus ca mediator. Cere-I Lui ajutorul. Şi eu sunt gay. M-am pocăit şi încerc să am o relaţie personală cu Dumnezeu. M-am acceptat aşa cum sunt şi merg mai departe. Duc o viaţă de celibatar. Homosexualitatea e un păcat ca oricare altul. Eu l-am rugat pe Dumnezeu să mă schimbe să fiu „normal”, însă nu s-a întâmplat minunea. Stai liniştit, că şi dacă erai hetero şi pofteai la o femeie, tot păcat era. Domnul Isus Și-a dat viaţă şi pentru tine. Nu devii hetero dacă te însori. Dacă Dumnezeu nu vrea să te schimbe, acceptă-ţi destinul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *