O notă personală

de Denise Shick

Denise Shieck

Denise Shieck

Am găsit o scrisoare scrisă de tăticul meu. Scrisoarea îmi fusese trimisă cu ani de zile în urmă. Încă îmi amintesc cum stăteam în oficiul poştal. Am ținut scrisoarea în mână. Hotărâsem să nu mai citesc nimic de la el și să nu mai accept nicio comunicare cu el. I-am cerut dirigintelui poştei să returneze scrisoarea. Vedeţi, întotdeauna deschisesem scrisorile tăticului meu sperând că aveau să-mi spună despre întoarcerea lui şi despre dorinţa lui de a primi ajutorul de care avea o nevoie atât de disperată.

Nu ştiu dacă ar fi schimbat ceva sau nu, dacă aş fi acceptat scrisoarea atunci. Prin faptul de a o face cunoscută acum, cred că fac ceea ce tăticul meu m-a rugat în scrisoare.

„Denise,

Ştiu că nu am fost un tată bun. Am dat greş în atâtea feluri. Dar am încercat să fac ce era corect şi se părea că întotdeauna încurcam orice făceam. Dacă aş putea să o iau de la început, aş încerca mult mai mult să fac totul mai bine.

Te rog, nu mă arunca de parcă nu aș exista. Ştiu că ți-am greşit în multe feluri. Nu pot să schimb asta. S-a întâmplat deja. Nu-mi amintesc multe lucruri, la fel cum nu-mi amintesc atât de multe din copilăria mea.

Am încercat să arăt că a mai rămas ceva în inima mea, când ţi-am trimis felicitarea de ziua ta de naştere şi am semnat-o tati.

Dumnezeu să te binecuvânteze.

Te iubesc cu adevărat.

Tati”

[Denise Shick, A Personal Note. Copyright © Help 4 Families. Tradus şi publicat cu permisiune. Denise Shick este fondatoare şi Director Executiv la Help 4 Families Ministry. Este autoarea cărţilor My Daddy’s Secret, When Hope Seems Lost, Transgender Confusion: A Biblical Based Q & A For Families, Understanding Gender Confusion: A Faith Based Perspective, A Wife’s Perspective: A resource for wives who are dealing with their husband’s marital unfaithfulness and sexual compulsions și Dangerous Affirmations: I Wonder If My Daddy Wanted A Girl? Tatăl Denisei a trăit ca Becky timp de cincisprezece ani. Ea ne face cunoscut cât de important este să ne încredem în Domnul şi să ne sprijinim pe El.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *