Nelu

SMS 1

Am văzut anunţul tău pe internet: „Dumnezeu iubeşte şi homosexualii.” Eşti sigur(ă)? Eu aştept un răspuns din partea lui Dumnezeu de douăzeci şi cinci de ani la unele întrebări. Nu am primit niciun răspuns, iar pentru asta sufăr în fiecare zi şi simt că mă prăbuşesc. Crezi că m-ai putea ajuta? De unde eşti şi ce religie ai? Te rog, răspunde-mi prin SMS.

SMS 2

Ce să fac, pentru că ţin acest secret în mine de atâţia ani? Îmi vine să ies în stradă să-mi strig suferinţa, fiindcă nu mai pot, dar cine mă poate ajuta? Cine mă va înţelege? Dacă din partea Celui care ne-a creat nu primesc răspuns, ce să aştept de la oameni? Mă gândesc de multe ori, oare de ce m-am născut? Pentru suferinţă sufletească? Cu ce au greşit părinţii mei că m-au adus pe lume? Cu ce am greşit eu de sunt aşa? Ce binecuvântare sunt eu pentru părinţii mei, dacă vor afla despre mine? Am ajuns şi la psihiatrie; am stat trei luni din această cauză, dar fără să ştie medicul de ce sufăr de fapt. Nu cred că are rost să-ţi mai spun nici ţie, precis nu mă vei înţelege nici tu. Cred că numai unul care este ca mine mă va înţelege şi poate Cel de Sus, dacă zici tu că ne iubeşte. Dar de ce nu primesc niciun răspuns din partea Lui dacă mă iubeşte? Mulţumeşte-I neîncetat că te-a creat cu adevărat bărbat, ceea ce eu nu pot să fac.

SMS 3

Eu sunt Nelu, treizeci şi cinci de ani. Nu ştiu dacă contează atât de mult relaţia cu Dumnezeu, principalul este că încercăm să credem în Cel care zicem că ne-a creat. Speram să-mi dai un răspuns mai concret. Materiale de care zici tu că aveţi am citit multe, dar fără niciun ajutor. Aşteptam efectiv din partea voastră ceva care să mă elibereze. Vreau o schimbare, nu mai pot, crezi că există aşa ceva? Mi-am dedicat timpul total serviciului, ca să mai uit de problemele mele. Te rog, mai citeşte o dată mesajele de la mine şi încearcă să‑mi răspunzi la ce te-am întrebat. Ce te-a determinat să te implici în această activitate a bărbaţilor nefericiţi?

SMS 4

OK, scuză-mă că tot insist. Ce înseamnă „ajutor efectiv pe net”? Ce lucrezi? Răspunde-mi, te rog, pentru că aş vrea să te întreb ceva. Nu te supăra, ai avut şi tu probleme şi ţi s‑au rezolvat?

SMS 5

Te rog totodată să-mi faci cât mai repede cunoştinţă cu un consilier. Nu mă dezamăgi şi tu!

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. silviu says:

    Da, Dumnezeu iubește omul, nu și păcatul… Nu cred k în inima lui Dumnezeu este iubire ptr păcat sau plăcere… El este dragoste desăvârșită și doar harul Său ne poate mântui de neputințele noastre…

  2. Cristian says:

    Salut, Nelu. Ce urmează vreau să-ți spun e părerea mea şi nu o lua în nume de rău. Faptul că vrei să te schimbi e bine, însă nu cred că apelând la Dumnezeu va face mare schimbare. Singurul care poate face o schimbare eşti tu. Nu prietenii, nu familia, nici preoţii, deoarece tu te cunoşti cel mai bine. Și să lupţi contra ta e foarte greu. Ceea ce trebuie să faci e să-ți rupi personalitatea în două şi să joci un joc al imaginaţie. Gândeşte nu o zi, nu o săptămână, nu o lun, ci atât timp cât ai nevoie la următoarele întrebări: Unde crezi că poţi ajunge? Cine îţi va sări în ajutor? Cine te va iubi? Cui îi va păsa de tine? În ce măsură? Ce duşmani o sa-ți faci? Cum o să fie viaţa ta? Și multe alte întrebări pe care le adresezi ambelor stiluri de viaţă şi vezi unde te duc şi în ce belele sau succesuri te bagă. Iar apoi vei fi în stare să faci o schimbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *