Marin

Deci, să încep cu începutul. De mic am atracţii homosexuale. Totul a început când aveam vreo patru ani şi am găsit în casă o casetă video. I-am dat drumul şi era un film porno! Am fost foarte surprins la vârsta aceea, chiar dacă mi se părea scârbos.

Am o soră şi de mic am stat mai tot timpul cu ea şi cu prietenele ei. Chiar şi acum mă înţeleg foarte bine cu ea, dar nimeni nu ştie de atracţiile mele. Când eram mic, la şcoală stăteam mai tot timpul cu fetele, dar prin clasele primare nu era nimic neobişnuit, fiindcă eram prea mici, însă am crescut şi, la fel, stăteam mai tot timpul cu fetele. Colegii râdeau pe seama mea şi chiar mă dădeau la o parte. În clasa a opta am încercat să stau mai mult cu băieţii, ca să nu mai râdă de mine, şi chiar m-am apucat să fumez, pentru a merge cu ei la fumat şi a uita de bârfele fetelor.

Îmi făcusem şi un ID cu numele unei fete şi adăugam băieţi şi vorbeam tot felul de chestii, neştiind ei că eu sunt băiat. Într-o zi, căutam cluburi de homosexuali pe net şi, din întâmplare, am dat peste site-ul Contra Curentului. La început nu credeam că schimbarea este posibilă, dar am găsit şi ID-ul unuia dintre adminii site-ului. L-am adăugat, dar timp de mai multe luni nu am vorbit cu el.

Aseară am început să vorbesc cu el. I-am povestit despre mine şi mi-a dat tot felul de sfaturi, chiar şi ID-ul unui colaborator, care m-a sfătuit şi mi-a spus despre Dumnezeu. Eu sunt creştin catolic; merg foarte des la biserică, dar niciodată nu m-am rugat pentru schimbarea mea. Mi-a dat şi el nişte sfaturi, mi-a spus să mă rog, iar acum, chiar dacă nu sunt nici douăzeci şi patru de ore de când am vorbit cu el, astăzi la şcoală parcă totul a fost puţin schimbat. Am început să nu le mai bag în seamă pe fete şi să nu vorbesc cu ele. Parcă e puţin diferit. Încerc din răsputeri şi sper să reuşesc. Nu am avut niciun fel de act sexual nici cu fete, nici cu băieţi, şi sper ca asta să mă ajute. Aş vrea să fiu şi eu normal!

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Aurel says:

    Ce să zic, este bine că nu ai avut contact sexual cu aceeaşi sexualitate (băiat), dar asta nu înseamnă că trebuie să respingi fetele, că e posibil să te atragă băieţii. Vezi azi ceva la cineva, mâine altceva şi uite cum ajungi să ţi se para unul mai simpatic. Sper să mă înţelegi, este bine să fii neutru şi legătura ta să fie de amândouă părţile, acesta este unul dintre sfaturile mele, iar al dolea: dacă nu ai avut relaţii sexuale cu niciun băiat, nici să nu încerci sau să fii curios, că nu este tocmai bine. Poate avea o influenţă fff mare asupra ta. Aşa că eu îţi propun să-ţi faci o prietenă cu care te înţelegi mai bine. Te salut şi baftă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *