Jimmy Hinton ajută bisericile să prevină abuzul sexual al copilului

Jimmy Hinton cu familia

Jimmy Hinton cu familia

Jimmy Hinton a crescut în Shanksville, Pennsylvania, la puțin peste o milă de locul unde avionul United 93 a fost deturnat în atacurile teroriste sinucigașe din 11 septembrie 2001. Este soț fidel, tată a trei copii frumoși și pastor cu normă întreagă. În anul 2011 a descoperit că tatăl lui este pedofil și că fusese pedofil întreaga sa viață de adult. Oricât de tulburător a fost acest fapt pentru Jimmy, în ciuda faptului că avea două licențe și ani de experiență în slujire, nimic și nimeni nu-l pregătise pentru impactul pe care urma să îl aibă aceasta asupra familiei, comunității și bisericii sale.

De fapt, chiar dacă peste 90% din pedofili se identifică pe ei înșiși ca religioși, acesta este unul dintre subiectele cu privire care bisericile arată cea mai mare naivitate. Bisericile sunt organizații primitoare, totuși mulți creștini nu au idee că pedofilii se închină și abuzează sexual cu ușurință între ei. Lipsa de materiale educaționale și de instruire pentru biserici și numărul nesfârșit de copii abuzați în fiecare zi confirmă această tristă realitate. Bisericile rămân vulnerabile, iar copiii sunt în continuare abuzați cu milioanele.

Jimmy este calificat în mod special pentru a ajuta bisericile să detecteze și să prevină abuzul. Toate cercetările de până acum au fost făcute din afară. Cercetătorii din domeniul abuzului sexual al copilului nu sunt slujitori creștini, deci nu cunosc toate complexitățile delicate implicate în rămânerea alături de o biserică în suferința abuzului. Cercetătorii nu au trăit cu pedofilii, deci niciun aspect din cercetările lor nu este vizibil în viața reală a pedofilului, acolo unde abuzatorii își croiesc drumul către pat cu copiii noștri. Și cercetătorii nu au relații apropiate cu abuzatorii pe care îi studiază, deci foarte puține informații pe care le dau abuzatorii pot fi vreodată confirmate.

Jimmy este un cercetător care slujește o biserică, a trăit cu tatăl său pedofil timp de douăzeci de ani, l-a raportat pe tatăl său autorităților, menține un contact apropiat cu tatăl său încarcerat și cu victimele tatălui său și și-a focusat întreaga cercetare pe tacticile specifice pe care le folosesc abuzatorii pentru a dobândi cu ușurință acces la copii, în timp ce dobândesc în mod deschis binecuvântarea adulților.

Prezentările pe care le face Jimmy descifrează „codul magicianului” pe care îl folosesc pedofilii, pentru ca audiența sa să poată realiza efectiv, pas cu pas, în timp real, cum procedează abuzatorii copilului pentru ca un copil să treacă din brațele părinților în brațele lor.

Este timpul să trecem de la faptul că abuzatorii dobândesc acces la copiii noștri, la a le arăta oamenilor exact cum dobândesc ei acest acces.

[Jimmy Hinton. Copyright © Jimmy Hinton. Tradus și publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *