Ionuţ

Se pare că nu sunt în stare să am grijă de viaţa mea, ca să pot trece singur peste această problemă pe care o am, fiindcă, spre ruşinea mea, sunt atras de cei de acelaşi sex.

De mult simt o atracţie pentru băieţi şi tot de mult îmi doresc să mă schimb. Când am fost mai mic, cam pe la paisprezece ani, am făcut sex cu un coleg de clasă. De atunci am tot încercat să mă schimb, dar se pare că încă nu am reuşit. Nu de mult am fost la un preot la o mănăstire, să vorbesc despre ce mi se întâmplă şi despre ce aş putea să fac. După ce am vorbit cu preotul, mi-am dat seama că ce fac este foarte rău.

De când am vorbit cu acel preot, am încercat să mă schimb şi chiar simţeam că rugăciunile şi implorările către Dumnezeu îmi sunt foarte folositoare. Pot să spun că, de când mă rog lui Dumnezeu, nu mă mai gândesc la băieţi.

Vouă, care sunteţi în situaţia mea, vreau să vă zic că dacă o să ne rugăm lui Dumnezeu neîncetat şi dacă ne dorim din suflet să ne schimbăm, o să reuşim. Simt că deja am făcut un pas spre schimbare, chiar dacă este foarte mic. Schimbarea este posibilă, merită să încercăm!

DUPĂ UN TIMP

Am citit mărturiile, inclusiv pe a mea. Mi-am adus aminte prin ce am trecut. A fost dureros. Oricum, aş vrea să trec peste tot, pentru că nu mai am nicio atracţie pentru băieţi. Au început foarte mult atracţiile pentru fete. Iubesc ca un nebun. Mă îndrăgostesc repede de o fată. Este semn bun. Înseamnă că m-am schimbat.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *