Întrunire de rugăciune pentru cei afectați de homosexualitate

17.05.2015

Mai mulți creștini s-au rugat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” pentru cei afectați de homosexualitate. Întrunirea de rugăciune a fost organizată la îndemnul Asociației Pentru Familie și al Bisericii „Buna Vestire” din Chișinău. Rugăciunea s-a desfășurat în paralel cu parada homosexualilor.

În timpul paradei gay mai mulți creștini evanghelici s-au rugat pentru cei afectați de homosexualitate

În timpul paradei homosexuale, creștinii evanghelici s-au rugat pentru cei afectați de homosexualitate

Creștinii au prezentat explicații biblice cu privire la păcatul homosexualității, promovarea modului de viață homosexual, protecția tinerei generații și a instituției familiei.

Îndemnați de textul Scripturii, care spune: „Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.” (Iacov 5:16), au fost înălțate rugăciuni pentru autorități și adoptarea legilor pro-familie; pentru instituțiile media din țară; rugăciuni

pentru protecția generației tinere; pentru protecția instituției familiei de orice pericol (promovarea homosexualității, legalizarea uniunilor civile sau a căsătoriilor homosexuale); pentru biserici și slujitorii bisericii, ca să explice oamenilor adevărul biblic despre homosexualitate și să dea învățătură temeinică în acest domeniu; pentru persoanele robite de patima homosexualității, să se întoarcă pline de pocăință la Dumnezeu.

Vitalie Marian: „Aplicarea violenței nu este calea crestină de oprire a păcatului homosexualitățiii, sau a oricărui alt păcat. Dumnezeu ne-a dat o altă armă, rugăciunea. De aceea, am stat astăzi în spărtură înaintea lui Dumnezeu pentru homosexuali, ca Dumnezeu să le dea pocaință și mântuire.”

Sursa: moldovacrestina.md

Valeriu Moisei, la întrunirea de rugăciune pentru cei afectați de homosexualitate

Published on May 18, 2015

Valeriu Moisei, profesor la Institutul de Studii Biblice Inductive din Eurasia, s-a rugat pentru pocăința persoanelor LGBT la întrunirea de rugăciune organizată de Asociația Pentru Familie, în comun cu Biserica Buna Vestire Chișinău, în data de 17 mai 2015.

Alexandru Curbet, la întrunirea de rugăciune pentru cei afectați de homosexualitate

Alexandru Curbet, profesor de fizică, tată a doi copii, membru în Biserica „Buna Vestire”, s-a rugat, de asemenea, pentru pocăința persoanelor LGBT la această întrunire.

Boris Bulgaru, la întrunirea de rugăciune pentru cei afectați de homosexualitate

Boris Bulgaru, pastorul Bisericii „Isus – Alfa și Omega” din satul Țânțăreni, raionul Anenii-noi, s-a rugat și el pentru pocăința persoanelor LGBT la întrunirea de rugăciune.

Clic pe Rugăciune pentru Cluj-Napoca – noua Sodomă!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *