Homosexualitatea, un subiect inabordabil în Biserică?

de Marian

Multă pace acelora care sunt creştini şi un călduros salut tuturor! Sper să fi citit toate postările pe care le-aţi publicat şi astfel să pot fi în măsură să pot spune câte ceva despre subiectul acesta devenit tabu în cercurile creştine: pornografia homosexuală.

Ştiu şi cunosc foarte bine cercurile evanghelice şi modul dumnealor de a fi incapabili (iertat să-mi fie termenul) de a putea veni în ajutorul tuturor acelora care suferă enorm în urma acestui păcat teribil. Nu doresc să judec pe nimeni pentru calităţile sau imperfecţiunile sale, dar pe site-ul Contra Curentului se abordează situaţia multor tineri care, pur şi simplu, sunt lăsaţi pradă lupilor de afară. Sunt abandonaţi şi mai apoi marginalizaţi.

Sunt foarte supărat pe acest fel de comportament aşa-zis creştin, care de altfel nici pe departe nu este, dar cum eu nu am putere să schimb mentalitatea oamenilor, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să-L las pe Bunul Isus să rezolve această latură a problemei.

Dar acum vreau să trec la ceva mai practic. Dragii mei tineri, de fapt problema se rezumă în identificarea răului. Şi anume că acest păcat, îl numim aşa căci Isus aşa Îl defineşte, nu este altceva decât amprenta foarte puternică şi atroce a unei categorii de duhuri demonice. Există vindecare şi încă cum!

Mă explic: odată ce am venit la cunoştinţa că acest rău din viaţa mea se datorează unei entităţi demonice, voi merge la rădăcina lui. Prin a identifica cum aţi intrat în contact cu acest păcat (cu aceste duhuri), recurgând la mila lui Isus, ajutându-vă să vă aduceţi aminte când şi unde şi cu cine aţi avut primul contact de genul acesta. După acest prim pas făcut, cereţi-I lui Isus să vă dea un creştin adevărat, autentic şi de toată încrederea, ca să puteţi să vă destăinuiţi (mărturisi) în toată libertatea şi amănunţit.

Acesta fiind al doilea pas, vom trece la al treilea pas, şi anume la acţiune. Aici voi trata actul vostru voliţional de a fi eliberați. Vă trebuie doză dublă pentru a vrea să fiţi cu adevărat liberi. Odată luată decizia, luaţi de mână pe acest creştin sau pe aceşti creştini şi daţi-le toată libertatea pentru a putea să mijlocească pentru voi cu putere şi determinare, pentru a scoate demonii care v-au stăpânit.

Cu multă afecţiune,

Marian

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *