Fratele meu este homosexual

Este o bucurie să vă pot spune că s-a mai remediat cu fratele meu care are atracţii homosexuale, fiindcă a fost cu ceva prieteni de a lui, iar de câteva zile a rupt relaţiile cu ei şi pare schimbat. Dintr-odată, a rupt toate legăturile cu ei şi am înţeles că se întâlneşte cu o faţă din Bistriţa.

El nu a zis nimic cum că s-ar fi schimbat, dar pentru noi e o veste bună. A început să-şi revină, se vede cum reacţionează, are remuşcări, îi pare rău de ce a făcut până acum, îi e ruşine, ca şi cum s-a trezit din somn.

El e foarte sensibil, a avut momente grave în viaţa lui şi am suferit din cauza lui, că e fratele meu şi mă întrebam de ce, şi de aceea sunt alături de cei care nu au o orientare bună în relaţia sexuală.

O altă problemă a lui este că atunci când era afectat puternic de homosexualitate mă înţelegea, dar de câteva luni cred că foloseşte şi droguri, nu mai vrea să stea de vorbă cu nimeni, nu îi place nimic.

Noi provenim din familie de evanghelici, iar el zice că e credincios, merge la biserică aproape în fiecare duminică. Nu e în ţară, are opt ani de când e plecat. A făcut şcoală acolo şi acum lucrează. Are douăzeci şi trei de de ani. Noi am aflat în urmă cu doi ani, dar cred că practica dinainte. A aflat un frate de-al meu, a găsit ceva poze în camera lui cu un prieten de-al lui şi de atunci ştim că e homosexual. Pentru noi a fost un şoc să auzim despre el aşa ceva.

Până la urmă, nu prea ştiu cum să procedez. Dacă îi zic de voi, să nu reacţioneze într-un mod negativ; zice că mă bag în viaţa lui şi nu îi place când îi dau sfaturi, iar eu vreau să îi arăt lucrurile care îl pot face să fie eliberat. Cred că o să îi trimit materiale într-un mod prietenesc, să nu prindă ură pe asemenea site-uri.

În mare am citit articolele de pe site, din cauza aceasta am dorit să discut cu cineva care cunoaşte mai îndeaproape aceste lucruri. Din ce cauză e el homosexual? Cauzele homosexualităţii din ce provin?

Faceţi un lucru bun că pregătiţi materiale pentru cei care nu îşi doresc această confuzie sexuală, care sunt înclinaţi înspre relaţia sexuală de acelaşi sex. Este greu… Am cunoscut pe unii care se confruntă cu aşa ceva şi mi-a fost milă de ei. Plângând, îmi povesteau că nu îşi doresc o asemenea înclinaţie. Se întrebau de ce a permis Dumnezeu, ziceau că dacă lui Dumnezeu Îi pasă de ei, de ce se întâmplă aşa ceva?

Ţinem legătura şi încercăm să facem ceva pentru persoanele care se simt respinse de Dumnezeu, care se diferenţiază prin faptul că nu au aceleaşi înclinaţii sexuale ca orice bărbat.

[Copyright © 2012 ContraCurentului.com]

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Bogdan says:

    Din cauza părinților care în timpul sarcinii întrețin relații sexuale. Lucrul ăsta face ca viitorul copil să fie înclinat spre desfrânare. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *