Dumnezeu invalidează contractul lui Kirk cu Satan

de Richard Santoro

Kirk & Lesley Martin

Kirk & Lesley Martin

„Cel mai grozav era să mă aflu pe scenă şi să am controlul, veneraţia adorării, ca oamenii să spună: «Uau, vreau să fiu aşa!»”, a spus Kirk Martin.

Ca lider al unei formaţii heavy metal, Kirk a proiectat pe scenă o imagine mânioasă, sălbatică.

„Şi să fac mii de oameni să strige blasfemii era cel mai important lucru pentru mine.”

În afara scenei, oamenii doar îl considerau meschin.

„Eram atât de plin de ură, încât îmi proiectam ura asupra multor oameni. Doi membri ai formaţiei, când ne aflam de drum, au decis pur şi simplu că se săturaseră de mine şi că nu mă mai puteau suporta, şi au decis realmente să părăsească formaţia”, a spus Kirk.

Dar mesajul din muzica lui Kirk prindea în mreje minţile publicului său tânăr.

„Îmi îndreptam întreaga atenţie spre a le spune oamenilor să creadă în ei înşişi. Urmaţi-vă propriile viziuni, propriile vise şi zdrobiţi pe oricine vă stă în cale!”, a spus Kirk.

Kirk nu avea iluzii de unde venea succesul lui tot mai mare.

„M-am lăsat jos pe pământ şi am zgâriat ţărâna. I-am spus lui Satan: «Dacă îmi dai ce vreau, dacă mă faci un dumnezeu, dacă îmi dai femei şi droguri şi faimă, şi dacă îmi dai puterea să zdrobesc oamenii, te voi sluji în vecii vecilor»”, a spus Kirk. „În două zile mi s-a oferit un contract de înregistrare.”

În timp ce îşi croia drum către faimă şi avere, Kirk încerca să ţină sub control un secret, adânc în interiorul său.

„Câţiva băieţi mai mari din vecinătate au început să mă molesteze şi să mă sodomizeze când aveam probabil cam opt ani”, a spus Kirk. „S-a întâmplat mai mult de o dată. Nu am vorbit niciodată despre asta. Nu am spus niciodată nimănui.”

Mai târziu, să profite sexual de femei a devenit parte a stilului de viaţă heavy metal al lui Kirk.

„Cel mai rău lucru cu privire la molestarea mea a fost faptul că eu, la rândul meu, am violat pe alţii”, a spus Kirk.

Apoi, chiar când era pe cale să semneze contractul de înregistrare pentru care îşi vânduse sufletul Diavolului, a avut o întâlnire cu un străin misterios.

„Într-o dimineaţă, cam pe la ora nouă, am intrat într-o cafenea mică, iar un tip a intrat şi s-a aşezat chiar lângă mine, din toate locurile în care s-ar fi putut aşeza. Erau destule scaune libere. Şi imediat m-am uitat la el, cu acea privire oribilă, răutăcioasă pe faţă şi i-am zis: «Ce se întâmplă, tăticule?»”, a spus Kirk.

Kirk Martin cu familia

Kirk Martin cu familia

„M-a privit în faţă şi mi-a zis: «Ce se întâmplă, tăticule?» Am sărit în picioare şi mi-am pus nasul exact lângă al lui, m-am uitat fix în ochii lui şi l-am blestemat. I-am spus fiecare lucru murdar la care m-am putut gândi, iar el a zis: «Dumnezeu m-a trimis să-ţi spun că te iubeşte. Şi Dumnezeu vrea să ştii că nu El a fost responsabil pentru tinerii care te-au molestat când erai copil»”, a spus Kirk. „Iar lucrul care m-a făcut praf a fost că le-a rostit numele. A zis: «Isus te aşteaptă să-ţi întorci faţa spre casă»”, a spus Kirk.

„Iar eu am sărit şi l-am urmărit, iar el a dat colţul şi a dispărut, fără să-l mai pot găsi”, a spus Kirk.

Nu la mult timp după aceea, Kirk dormea în autobuzul cu care mergea în turnee, când acesta s-a zguduit puternic în mijlocul nopţii.

„Deodată a fost ca şi cum un reflector strălucitor a coborât din cer şi Însuşi Duhul lui Dumnezeu a venit în autobuz”, a spus Kirk. „Şi nu ştiam de ce Îl uram pe Dumnezeu atât de mult. Totul a dispărut şi tot ce am simţit a fost dragoste. M-am simţit acceptat. M-am simţit ca şi cum eram din nou acel băieţel dinainte de a fi fost molestat. Am zis: «Isuse, schimbă-mă sau distruge-mă, pentru că nu vreau să mai fiu aşa.» Realizez acum, în prezenţa lui Dumnezeu, că păcatul şi ura şi urâţenia nu pot… nu este loc pentru ele. Şi toate aceste lucruri au început să-mi părăsească inima”, a spus Kirk.

Kirk a plâns până a adormit, iar când s-a trezit în dimineaţa următoare, totul părea diferit.

„Iarba era mai verde, cerul era mai pufos, norii erau frumoşi, iar eu eram diferit”, a spus Kirk.

„Aveam totul, tot ce dorisem vreodată, stând acolo, şi deodată nu am mai vrut acele lucruri. Şi am părăsit totul şi nu m-am întors niciodată”, a spus Kirk.

Kirk a găsit o biserică în oraşul său natal şi a început să se maturizeze ca şi creştin. De asemenea, un consilier creştin a insistat să-i caute pe tinerii care îl molestaseră şi să-i ierte.

„I-am găsit într-adevăr şi le-am zis: «De ce mi-aţi făcut asta?» Au început să-mi povestească felul în care cineva îi violase pe ei. Un tânăr mi-a spus cum găsise o revistă pornografică, ceea ce l-a împins să mă abuzeze, iar apoi să invite alţi băieţi, care la rândul lor m-au abuzat. Îşi predaseră inimile lui Cristos. Am stat jos şi am plâns, şi ne-am îmbrăţişat, şi ne-am rugat. Aşa am depăşit toate acestea”, a spus Kirk.

În timp a descoperit că talentul lui muzical se îndrepta într-o nouă direcţie, scrierea şi interpretarea cântărilor de închinare. El şi familia lui călătoresc prin ţară, împărtăşind miracolul care a schimbat viaţa lui Kirk.

„Soţia mea este, pur şi simplu, o comoară. Familia mea este cea mai măreaţă mărturie despre îndurarea şi harul lui Dumnezeu, fiindcă am crezut că nu voi avea niciodată o asemenea binecuvântare minunată. Odată ce am realizat că Dumnezeu nu ieşise să mă vâneze, am început să văd binecuvântările”, a spus Kirk.

„Am fost dependent de droguri şi sex, şi violenţă, şi ură, şi am folosit muzica precum un instrument de a distruge oamenii. Iar apoi Dumnezeu a transformat totul spre gloria Sa”, a spus Kirk.

[Richard Santoro, God Voids Kirk’s Contract With Satan. Copyright © Richard Santoro. Articolul în limba engleză este publicat pe site-ul www1.cbn.com. Pentru o înregistrare video cu Kirk, clic aici.]

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

 1. Anonim says:

  Misterioase sunt căile Domnului…

  • elian says:

   Asta este ca si cu icoanele masluite care plang, sau cu moatele care dezumanizeaza oamenii. Un bisexual poate oricand sa-si modifice actiunele sexuale, mai ales daca a avut o dezamagire in dragostea cu un barbat. Sunt casatorit, am copii. Imi iubesc sotia si copiii, dar am si un iubit, cu care ma intalnesc odata sau de 2 ori pe luna ca sa ne iubim. El imi da ceea ce nu gasesc in familie. La o discutie la o cafea sau o bere ne intalnim mai des. Pana a-mi descoperi in mod constient latura homosexuala, eram un fervent acuzator al homosexualitatii, desi imi placea enorm sa vad barbati goi, sa-i ating.
   Homosexualitatea nu se vindeca, deoarece nu este o boala: ea este un dat de la natura, asa cum este dat stangaciului sa foloseasca in principal mana stanga. Chiar daca foloseste mana dreapta la scris sau alte activitati, el tot stangaci ramane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *