Este homosexualitatea o ameninţare pentru familie? Pentru America?

de Nancy Brown

Cum pot probleme precum căsătoria homosexuală să afecteze familia mea şi ţara mea?

În ciuda naturii fizice obişnuite a sexualităţii, homosexualitatea se bazează pe o nevoie emoţională, nu pe o nevoie sexuală. Ea implică cele mai intime sentimente pe care le are cineva – ataşamentul faţă de identitatea propriului sex. Deoarece procesul de identificare şi de acceptare a sexului nostru este vital pentru bunăstarea noastră emoţională, fizică, spirituală şi naţională, devierea de la heterosexualitate la homosexualitate este devastatoare. Devastarea pătrunde în orice relaţie în care bărbatul, femeia sau copilul homosexual se implică.

Abuzul sau sentimentele de respingere sau de înstrăinare creează deseori o luptă între părinte şi copil, uneori de la o vârstă fragedă, rezultând în confuzie cu privire la sexul propriu. Copilul care este confuz cu privire la sexul propriu caută să corecteze distanţa în tot mai mare dintre el şi părintele de acelaşi sex prin acţiuni care variază de la ascultare la neascultare totală. Haosul emoţional al adolescenţei poate să cauzeze transformarea sentimentelor şi acţiunilor care reflectă mânia şi amărăciunea faţă de persoanele de sex opus, în nevoie copleşitoare de susţinere din partea persoanelor de acelaşi sex sau chiar în aversiune faţă de propriul sex. Drept rezultat, confuzia sexuală devine o activitate sexuală sfidătoare (în gând sau faptă), iar satisfacţia sexuală devine un placebo pentru dragostea şi acceptarea adevărată.

În zilele noastre am devenit extrem de conştienţi că problemele din copilărie creează uriaşe pietre de poticnire pentru adulţi, atunci când nu sunt confruntate într-un mod potrivit, centrat pe Dumnezeu. Dacă o zdrobire emoţională de o asemenea amploare are loc în copilărie, este foarte improbabil ca tinerii homosexuali să ajungă la relaţii normale sănătoase la vârsta adultă, fără călăuzirea lui Dumnezeu.

Chiar pentru cineva confuz din punct de vedere sexual, dar care nu a dat niciodată curs ispitei sexuale, relaţiile cu părinţii, fraţii, soţul sau soţia şi copiii pot fi deteriorate de zdrobirea emoţională netratată a homosexualităţii.

Sănătatea naţională a unei ţări se bazează pe sănătatea familiilor sale. Familiile care adoptă, acceptă sau încearcă să ignore problemele păcatului homosexual, nu sunt niciodată sănătoase. Homosexualitatea este periculoasă pentru bunăstarea familiei şi a Americii.

[Nancy Brown, Is Homosexuality a Threat to the Family? To America? Copyright © Nancy Brown. Tradus şi publicat cu permisiune. Nancy a slujit ca Director Asociat la LifeGuard Ministries din Austin, Texas şi este autoarea broşurii Marriage or Mirage.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *