Eram un travestit…

Cu câteva luni în urmă, am văzut o fotografie a unei fete transgender, care murise într-un accident de motocicletă la puţin timp după ce fusese făcută fotografia.

Cu câteva luni în urmă, am văzut o fotografie a unei fete transgender, care murise într-un accident de motocicletă la puţin timp după ce fusese făcută fotografia.

Obişnuiam să mă îmbrac ca femeile şi să le imit”, reinterpretând scene sexy pentru mine însumi, începând de la vârsta de doisprezece ani. Nu ştiu dacă asta mă clasifica drept drag queen sau „imitator de femei”, „travestit” sau altceva. Când am reușit să fac rost de echipament video şi fotografic, interpretam acele scene şi imagini. Gândind că de fapt cream un gen unic de artă, le-am încărcat pe internet. S-a dovedit că doar ofeream altor oameni pervertiţi un instrument pentru plăcerea proprie şi nimic mai mult. Eram sătul de sentimentul vinovăţiei care vine după ce te îmbraci aşa.

Obişnuiam să mă îmbrac şi să mă port ca femeile. Pentru mine era o cale de a scăpa de viaţa mea stresantă, deşi păstrarea secretului accentua stresul… Ceea ce mă făcea şi mai izolat şi deprimat. Am încercat de atâtea ori să elimin acest stil de viaţă, doar ca mai apoi să revin încă o dată la el. Simţeam că nu mai avea rost să încerc să mă schimb.

Cu câteva luni în urmă, am văzut o fotografie a unei fete transgender, care murise într-un accident de motocicletă la puţin timp după ce fusese făcută fotografia. Viaţa se poate termina pentru noi la o clipire din ochi.

Am fost îngrozit să nu am aceeaşi soartă, pentru că dacă aveam să mor pe neaşteptate, urma să stau înaintea lui Dumnezeu, pe deplin vinovat de idolul pe care îl creasem. Teroarea că mă aştepta aceeaşi soartă m-a condus la pocăinţă.

Niciun păcat nu este prea mare pentru a-l duce la Isus Hristos. Mărturiseşte-ţi păcatele lui Isus şi cere-I să vină în viaţa ta. El te va conduce pe calea sfinţeniei. Încrede-Te în El că o va face. Datorită lui Isus Hristos, am învins travestirea.

[Tsh Ene, I Was A Transvestite… Copyright © 2013 Tsh Ene. Videoul în limba engleză este publicat pe site-ul www.youtube.com.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *