Dumitru

Salut! Încerc să găsesc ajutor. Ştiu că se practica la dumneavoastră un fel de terapie online. Fiecare îşi spunea povestea şi fiecare încerca să ajute. Ştiu că existau şi doi moderatori psihologi care ofereau ajutor. Chiar am luat parte la aşa ceva acum… ceva vreme. Am renunţat. Mă credeam „vindecat”, dar se pare că nu sunt.

Vă rog să îmi spuneţi dacă se mai practică chestia asta şi cum pot lua parte, un mail, orice, ceva să mă ajute. Am uitat cum se proceda. Am uitat…

Ştiu că am găsit această terapie online de pe homosexualitate.ro. Sunt conştient că am această problemă şi vreau să o schimb. Vă rog, ajutaţi-mă!

Print Friendly, PDF & Email

One comment

 1. Un creștin says:

  Ca să poţi rezolva o problemă, trebuie să ştii cum a început, de unde a apărut, ce a provocat-o. Trebuie să ştii, să accepţi că ţi s-a întâmplat şi că nu e un capăt de lume, apoi să o rezolvi.

  Nu ştiu ce vârstă ai, ce situaţie familială ai avut, ce te-a determinat să încerci să vezi „cum e” homosexualitatea, însă cert este că, la fel ca orice alt păcat, şi acesta poate fi înlăturat din viaţă.

  Poţi cumpăra N cărţi şi poţi citi N site-uri, dar vindecarea adevărată vine de la Dumnezeu, iar Dumnezeu Îi ajută pe cei care Îl caută şi Îl roagă. E o decizie pe care trebuie să o iei. Trebuie să-ţi formezi bărbăţia şi să ştii când să spui DA şi când să spui NU.

  A spune NU este un act de bărbăţie reală. E greu să ai forţa necesară să spui NU, când toată lumea din jurul tău spune DA şi cedează în faţa „ofertei” lumii. Însă dacă vrei să ai o viaţă fericită, altă soluţie nu există.

  Să ştii că nu eşti nici singurul, nici ultimul dintre oameni care este pus în situaţia de a spune un NU hotărât, în ciuda presiunii constante a obişnuinţei, a poftei, a libertinajului prezent pe toate cărările. Iar dacă întreaga lume s-ar prăbuşi în imoralitate, câţiva tot ar sta drepţi, iar dacă ei pot şi tu poţi!

  Cea mai bună terapie este o legătură reală şi constantă cu Dumnezeu. Citeşte Biblia în fiecare zi, roagă-te neîncetat şi învaţă să spui DA lui Dumnezeu şi NU propriilor înclinaţii rele. Te asigur că rezultatul te va mulţumi.

  Fiecare dintre noi are de dus o luptă aprigă cu el însuşi. Eu am avut una, tu ai alta. Tactica este aceeaşi, doar problema diferă. Drept urmare, te încurajez să începi să fii bărbat cu adevărat şi să lupţi cu toată puterea ta, încredinţat fiind că Dumnezeu îţi este alături. Vei reuşi doar dacă vrei cu adevărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *