„Drepturile gay” occidentale, pederastia islamică

Dr. Paul Cameron, Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Dr. Paul Cameron, Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

S-ar putea combina, într-o anumită măsură, mişcarea pentru drepturile homosexualilor din Occident, cu pederastia larg răspândită din Orientul Mijlociu? Nu este o întrebare retorică. Ce le fac băieţilor „aliaţii noştri” din Afganistan şi Pakistan, repetă vechea practică islamică şi provoacă îngrijorare – în special deoarece homosexualii „noştri” au avut succes în coborârea vârstei consimţământului şi sunt preocupaţi să îi înveţe pe copiii occidentali minunile sexului homosexual.

Ştim că pederastia a urmat cuceririlor musulmane din Spania până în nordul Indiei şi nu a intrat în declin până la mijlocul secolului 18. Mohamed a spus: „Păziţi-vă de tinerii fără barbă, fiindcă sunt o sursă de necaz mai mare decât tinerele fete.” Se referea el la bărbaţii cu dorinţe sexuale pentru băieţi?

Crearea [grupului fundamentalist musulman, n. trad.] taliban în Afganistan oferă un punct de reper despre „periculozitatea” băieţilor: „Atât de mare este obsesia etnicilor pashtun pentru sodomie – localnicii spun că păsările zboară peste Kandahar folosind o singură aripă, cu cealaltă acoperindu-şi posteriorul – încât violarea băieţilor de către comandanţii militari a fost unul din factorii-cheie în mobilizarea talibanilor de către Mullah Omar. În vara lui 1994… doi comandanţi [afgani] s-au înfruntat unul pe celălalt din cauza unui băiat pe care amândoi vroiau să-l sodomizeze. În lupta care a urmat, au fost omorâţi civili. Grupul lui Omar l-a eliberat pe băiat, iar cererile au început să curgă, pentru ca Omar să ajute în alte dispute. Până în noiembrie, Omar şi talibanii lui erau noii conducători în Kandahar.[1]

Poate că acei comandanţi îl vroiau pe băiat pentru bacha bazi. [„Bacha bazi”, în traducere, „băiat pentru plăcere” sau „băiat pentru joacă”, este o veche tradiţie afgană de a lua băieţi, a-i îmbrăca precum fetele şi de a-i obliga să dea reprezentaţii pentru bărbaţii mai în vârstă, în ceainării, la nunţi şi la alte întâlniri private. Băieţii sunt „proprietatea” unor bărbaţi celibatari sau căsătoriţi, care îi comercializează sau îi ţin în calitate de concubini. N. trad.] Precum a fost documentat de Frontline (PBS, 20 aprilie 2010), băieţi atrăgători, cu vârsta între 10 şi 17 ani, sunt vânduţi sau îndemnaţi de către familiile lor afgane să se îmbrace în îmbrăcăminte feminină, pentru a dansa dansul învârtitor pentru mulţimi de bărbaţi (adesea purtând sâni artificiali!), şi apoi (adesea), pentru a fi sodomizaţi în privat de unul sau de mai mulţi bărbaţi din public.

În Pakistanul învecinat, în „satele de-a lungul ţării, băieţii sunt adesea «luaţi» cu forţa de bărbaţi mai în vârstă, începând un ciclu al abuzului şi răzbunării despre care activiştii sociali şi observatorii spun că este tiparul obişnuit al sexului homosexual”. Aceste cvasirăpiri deseori „creează” homosexuali. „Prima dată când Aziz, un tânăr de 20 de ani cu părul negru din agitata capitală culturală, a făcut sex cu un bărbat, era un băiat drăguţ, analfabet, de 16 ani. Un prieten de familie l-a dus în casa lui, a pus un video soft-porn făcut în Pakistan şi l-a violat. Acum, spune Aziz… este „dependent” de sexul cu bărbaţi, deci dă târcoale cartierelor cu felinare roşii din Lahore, fiind plătit cu câteva rupii pentru sex. Noaptea se duce acasă la părinţii lui şi se roagă lui Alah să-l ierte… Printre majoritatea pashtun [din regiune], a avea un prieten tânăr, atrăgător, este un simbol al prestigiului şi bogăţiei, pentru bărbaţii bogaţi de vârstă mijlocie. Într-adevăr, bărbaţii pashtun adesea ţin un băiat în camera personală a bărbatului din casă, în care soţia intră rar… Băiatul este întotdeauna partenerul pasiv în sex şi deseori a fost constrâns în relaţie; i se dă mâncare şi îmbrăcăminte de către partener, iar în multe cazuri, i se interzice să părăsească relaţia sau să se căsătorească. (În teorie, băieţii s-ar putea căsători când cresc, dar, în general, sunt consideraţi vătămaţi şi sfârşesc prin a hoinări pe străzi ca proscrişi homosexuali.)[1]

Aşa cum este de aşteptat când cei puternici se impun cu forţa celor slabi, violenţa şi activitatea homosexuală sunt strâns corelate. Să luăm în considerare soarta băieţilor voluntari pentru talibani, capturaţi de Alianţa Nordică. Jeffrey Gettleman[2] a raportat că:

„Cel puţin 1500 de prizonieri, în cea mai mare parte băieţi, sunt ţinuţi în închisori private.” „Au fost abuzaţi sexual?” a întrebat Gettleman. „Este un obicei”, a declarat informatorul. „Cu băieţii de vârsta aceasta, înainte să aibă păr pe faţă, aceste lucruri se întâmplă.” Lucruri? Ce lucruri? „Jimshade [un băiat]… urmaş al mulahului Sufi Mohammed… a spus că a fost capturat. A petrecut şase săptămâni ca sclav… înainte ca familia lui să-i cumpere libertatea. „Soldaţii îţi fac lucruri”, a spus el, „care te fac să vrei să te omori. Au acest joc: încep cu cei mai tineri prizonieri şi îi întreabă vârsta”, a continuat el. „Dacă un băiat spune 13, trimit 13 soldaţi cu el. Dacă spune 16, băiatul primeşte 16.” Soldaţii violează pe rând băieţii, a spus Jimshade. „Îi duc într-o cameră subterană şi ţin băiatul jos şi întreaga casă se umple de ţipete, iar soldaţii strigă mai tare decât ţipetele, ca şi cum ar fi nebuni sau ţicniţi sau s-ar fi transformat în animale sălbatice. Uneori”, a spus el, cu vocea stingându-i-se, „încă îi aud.”

Am vrea ca acesta să fi fost un incident izolat. Dar anul trecut în Pakistan, cel puţin 61 de băieţi au fost violaţi şi ucişi – 28 dintre ei de către grupuri de bărbaţi, iar cel puţin 431 de băieţi au fost violaţi fără a fi omorâţi.[3] Cum acestea sunt incidentele „raportate”, putem fi siguri că au fost mult mai multe, fiindcă familiile nu sunt „plătite” doar pentru băieţii lor, ci şi ca să tacă. Astfel, „gusturile sexuale” ale unei minorităţi semnificative de pakistanezi sunt categoric antisociale. Investigatorii au raportat că o mare minoritate de pakistanezi susţin puternic pederastia.

În comparaţie, ştim că aproximativ o treime dintre adulţii homosexuali intervievaţi în SUA au aprobat sexul cu băieţi sau au făcut sex cu băieţi. Aceasta se apropie de cifra pe care a raportat-o Coaliţia Naţională pentru Drepturile Copilului – specific, că 23% dintre adulţii pakistanezi au spus că erau „mândri” de sexul bărbat-băiat, iar „11% nu îl considerau greşit” (Rajabali, Khan, Warraich ş.a., 2008).[4] Deoarece pakistanezii emigrează peste tot în lumea occidentală, trebuie să ne întrebăm câtă pederastie are loc acum în Londra sau New York.

Pe cât de oribilă este pederastia, homosexualitatea adultă este, de asemenea, agresivă în Afganistan. Un studiu militar (raportat de Fox News) a găsit că bărbaţii pashtun fac în mod obişnuit sex cu alţi bărbaţi, admiră alţi bărbaţi din punct de vedere fizic, fac sex cu băieţi şi evită femeile social şi sexual – dar nu se numesc pe ei înşişi „homosexuali”. Într-un caz, un grup de interpreţi locali contractaseră gonoreea anal unul de la celălalt, dar au refuzat să creadă că ar fi putut-o contracta sexual „fiindcă nu erau homosexuali”.

Aparent, conform raportului, bărbaţii pashtun interpretează interdicţia islamică cu privire la homosexualitate ca însemnând că nu pot „iubi” un alt bărbat – dar nu ca însemnând că nu pot folosi bărbaţi pentru „satisfacţie sexuală”. Un medic în armata SUA a trebuit să-i spună unui bărbat localnic cum să-şi lase soţia însărcinată. „Când i s-a explicat ce era necesar, acesta a întrebat dezgustat: «Cum poate simţi cineva dorinţa să fie cu o femeie, pe care Dumnezeu a făcut-o necurată, când ar putea fi cu un bărbat, care este curat? Cu siguranţă, trebuie să fie ceva greşit.»”

Contradicţiile abundă. Acestor bărbaţi pashtun aparent le place sexul anal şi fac sex anal, adică sex cu sistemul de scurgere al corpului! Dar femeile sunt „necurate”! Şi pentru a încheia, SUA este aliată cu aceşti afgani, pentru a-i învinge pe talibani – chiar dacă talibanii sunt cei care se opun pederastiei.

Deoarece mişcarea homosexuală a fost parţial inspirată de pederaşti proeminenţi (de exemplu, Oscar Wilde, Paul Goodman, André Gide, Allen Ginsberg), dacă fundamentaliştii islamici ajung să creadă că pederastia este o componentă esenţială a „adevărului islamic” (şi se pare că milioane de musulmani aparent cred aceasta), ar putea ei forma o alianţă cu mişcarea homosexuală? Să-l luăm în considerare pe Larry Kramer, cofondator al ACT-UP, care a contractat atât hepatita B cât şi HIV (de la adulţi) în călătoriile lui homosexuale. În timp ce nu menţionează pederastia…

Eliberarea Homosexuală (sau Gay Lib) este numele folosit pentru a descrie mişcarea radicală lesbiană, homosexuală, bisexuală şi transgender de la sfârşitul anilor 1960 şi începutul mijlocului anilor 1970 din America de Nord, Europa Occidentală, Australia şi Noua Zeelandă. … „Oscar Fingal O’Flahertie Wills Wilde (16.10.1854-30.11.1900) a fost un dramaturg, romancier, poet şi autor irlandez de povestiri… În acele cazuri când copiii fac într-adevăr sex cu persoanele homosexuale mai în vârstă, fie ei profesori sau altcineva, eu consider că adesea, foarte adesea, copilul doreşte activitatea şi poate chiar o solicită, fie din cauza unei curiozităţi naturale, care se va dezvolta sau nu între aceste limite, fie din cauză că este homosexual şi o cunoaşte din naştere. Ceea ce este departe de «recrutare». Evident, sunt situaţii în care copilul este refractar şi este o victimă a abuzului sexual, homosexual sau heterosexual. Dar la fel ca în cazul copiilor heterosexuali dornici de experienţa cu cineva de sex opus, există copii care caută, solicită şi consimt de bunăvoie la sexul cu cineva de acelaşi sex. Şi, spre deosebire de fetele sau femeile violate şi traumatizate, cei mai mulţi bărbaţi homosexuali au amintiri plăcute despre primele lor întâlniri sexuale; când ne împărtăşim aceste poveşti unul celuilalt, ele sunt invariabil pozitive.”[5]

Ceea ce au spus Aziz şi Jimshade nu se prea potriveşte cu scenariul optimist al lui Kramer. Nici miile de băieţi ţinuţi în sclavie sexuală în Afganistan, Pakistan şi în afara lor nu se potrivesc. În mod clar, unii bărbaţi musulmani au dezvoltat şi au scris despre gusturile lor sexuale, care includeau băieţii. De exemplu, Sufyan at-Thawri (decedat în 783) a scris despre ispita sexuală: „Dacă fiecare femeie are un diavol care o însoţeşte, atunci un băiat frumos are şaptesprezece.” Sau juristul hanbalit Ibn al-Jawzi (decedat în 1200): „Cel care afirmă că nu experimentează dorinţă, uitându-se la băieţii sau la tinerii frumoşi, este un mincinos şi, dacă l-am putea crede, ar fi un animal, şi nu o fiinţă omenească.” Mare parte din aceasta provine neîndoielnic din norme culturale, dar FRI a observat, de asemenea, înclinaţia aparentă a celor cărora le place homosexualitatea, de a-i include pe tineri în activităţile lor, indiferent de cultură.

În afară de bacha bazi, un studiu din 2009 făcut pe 170 de şoferi de camion pakistanezi şi pe cei 169 de băieţi ajutoare ale lor,[6] a raportat că „aproape toţi” băieţii au sfârşit prin a face sex cu şoferii, dintre care cei mai mulţi erau căsătoriţi. Mai mult, băieţii ajutoare mai mari deseori îi violau pe băieţii ajutoare mai tineri. Principalul investigator, Dr. Muhammad Tufail, a spus că, deşi sexul cu femeile prostituate este destul de obişnuit, „şoferii preferă băieţii”.

Toate aceste dovezi – atât bazate pe observaţii aleatorii, cât şi de alt gen – ar trebui să stopeze semnificativ noţiunea de lume ca un mare „creuzet pentru topirea” culturilor, tradiţiilor şi practicilor, apărată de elita noastră liberală. Că musulmanii şi creştinii, americanii, pakistanezii şi afganii, homosexualii şi heterosexualii etc., etc. pot să trăiască toţi în „armonie perfectă”. Într-adevăr, unul din succesele evidente ale creştinismului a fost scoaterea pederastiei instituţionalizate din societate. În timp ce Occidentul respinge creştinismul, el acceptă tot mai mult homosexualitatea. Ne întoarcem la un trecut foarte violent şi urât?

Referinţe

[1] Kennedy M. (2004), Open secrets: In Pakistan, sex between men is strictly forbidden by law and religion. But even in the most conservative regions, it’s also embedded in the society. Boston Globe, 11 iulie.

[2] Gettleman J. (2002), The untold war: prisoner of Jihad. LA Times, 21 iulie.

[3] Sahil (2009), Cruel Numbers 2009.

[4] Rajabali A., Khan S., Warraich H. J., Warrich M. R., Khanani M. R., Ali S. H., (2008), HIV and homosexuality in Pakistan. Lancet Infectious Diseases 8:511-515.

[5] Kramer L. (1981), Reports from the Holocaust. NY: St. Martin’s, p. 234.

[6] Imran M. (2010), The News International, 19 februarie.

[“Gay Rights”, Islamic Pederasty. Copyright © 2010 Family Research Institute. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *