Dragoş

Sunt Dragoş şi sunt homosexual. Îmi este foarte greu să spun acest lucru, dar este adevărul. Ştiu de când aveam vreo cincisprezece ani, dar abia acum, la douăzeci de ani, mi-am dat seama cu adevărat şi sufăr. Nimeni nu ştie şi aşa o să rămână sper, deşi de multe ori parcă îmi vine să le spun tuturor despre mine, ca să nu mai duc povara singur.

Părinţii m-au zăpăcit să-mi fac o prietenă. Am avut, dar nu s-a întâmplat nimic între noi, pentru că îmi era frică să nu-şi dea seama. Mama ieri vorbea cu sora mea despre relaţii şi, la un moment dat, a zis că are să-mi pună o întrebare serioasă. M-am panicat. Bănuiam că o să mă întrebe dacă sunt homosexual şi am început să o gâdil, să glumesc cu ea, fiindcă nu ştiam cum aş fi reacţionat dacă m-ar fi întrebat asta. Până la urmă, întrebarea ei a fost dacă am spus unei fete: „Te iubesc.” Oricum, lumea nu prea îşi dă seama. Mi se pare mie câteodată că toţi bănuiesc, dar e ultimul lucru la care s-ar gândi. Cred că sunt prea paranoic.

Până acum nu mi-a păsat că nu am prietenă, dar acum îmi pasă şi vreau să am pe cineva lângă mine. Câteodată mă gândesc că sunt singur pe lume, câteodată Îi cer lui Dumnezeu ca a doua zi să nu mă mai trezesc, fiindcă nu am pentru ce trăi. Oare psihologul m-ar putea ajuta?

Chiar nu mai ştiu ce să fac. Alor mei nu pot să le spun, fiindcă mi-e teamă că ar reacţiona urât. Până acum nu am întreţinut relaţii sexuale cu nimeni, dar mă gândesc să cunosc un băiat, pentru că nu mă mai suport, deşi îmi este frică să nu se afle. Când sunt la serviciu cu colegii mai uit, dar când ajung acasă mă apucă gândurile. Îl rog pe Dumnezeu în fiecare zi să mă schimbe, Îl rog ca, în următoarea zi când mă trezesc, să-mi placă fetele, dar nu se întâmplă aşa. Sper să fie bine, sper să fac ceva cu viaţa mea.

De ce oare homosexualii arată ciudat la faţă, au ochii ciudaţi şi gura? Mie aşa mi se pare, că au faţa ciudată, adică se vede după faţă la unii. Îmi place că nu sunt deloc efeminat. Dacă femeile sunt un pic masculinizate, nu e aşa mare problemă, dar la bărbaţi gata, imediat se face caz. Aşa de rău îi condamnă pe bărbaţi! Dacă se sărută două femei, ceilalţi zic: „Marfă!” Dacă se sărută doi bărbaţi: „Ce scârbos!” Mă enervează concepţia asta.

Ca aproape toţi homosexualii, nici eu nu am avut un model masculin în copilărie. Tatăl meu nu prea vorbea cu mine, se vedea că nu prea îi păsa, bine, că nici acum nu îi pasă. Uneori spun că nici nu m-ar interesa cum sunt, atât timp cât Dumnezeu este alături de mine, pentru că este foarte greu să mă descurc cu toate acestea. Dar nu este, nu Îl simt. Câteodată am dubii că există, dar îmi trece repede. Sper ca într-o zi să fiu normal, să am şi eu o familie, dar până atunci…

Vă sunt recunoscător pe viaţă pentru simplul fapt că vreţi să mă ascultaţi şi îmi daţi sfaturi, chiar dacă nu mă cunoaşteţi. Nu încetez să vă mulţumesc. Când sunt la muncă şi mă mai năpădesc gândurile negre, dacă mă gândesc la voi mă simt – pentru simplul fapt că îi pasă cuiva de mine sau măcar mă ascultă, deşi mă vait într-una – mă simt bine. Să fiţi binecuvântaţi!

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

 1. Mihai A. says:

  Dragoş are nevoie de voi. Îl puteţi ajuta, că văd povestea lui pe situl vostru? Succes.

 2. Mihai A. says:

  Uite, Dragoş, eu am citit mesajul tău şi mi s-a părut că ai nevoie de cineva. Acel cineva sper să ţi-l găseşti tu luptând pentru ceea ce vrei să obţii. Dar cel mai bine este să vorbeşti cu un psiholog despre orientarea sexuală, deşi din câte am observat vrei şi nu vrei să fii gay, nici tu nu ştii încă. Să zicem că desenez o scară şi o numerotez de la 1 la 10. Tu te afli la mijloc, adică de la 1 la 5, mai departe nu poţi fi pentru că încă nu ştii cum o să-ţi alegi orientarea. Ai nevoie de cineva specialist în domeniu. Sincer, ai scris mai sus că nu ai început viaţa sexuală deloc. Gândeşte-te foarte bine ce vrei să obţii, după care poţi să mergi la un consilier, sau dacă nu găseşti răspunsul la ceea ce vrei să realizezi, apelează la un psiholog.

  Eu te salut şi îţi urez succes, iar când îţi găseşti calea adevărată, anunţă-mă, pentru că vreau să ştiu totul, dacă tot am auzit povestea ta. Baftă!

 3. Raluca says:

  Psihologii consideră homosexualitatea ca fiind consecinţa a mai multe cauze, fără să se pună în totalitate de acord. Soluţia cea mai rapidă pe care o propun ei este sa ne lăsăm păgubaşi şi să „fim ceea ce suntem”.

  Dar noi suntem chipuri ale lui Dumnezeu, suntem creaţi frumoşi şi buni, aşa trebuie să devenim chiar şi după ce ne-am pierdut din frumuseţe şi din puritate. Eu am terminat psihologia, dar găsesc soluţiile în dragostea lui Dumnezeu, nu în teorii seci , fără viaţă.

  Faptul că Îl rogi pe Dumnezeu să nu te lase singur te poate salva din prăpastia aceasta. Îţi doresc să ai parte de iubirea Lui, în faţa căreia dispar toate patimile şi pornirile spre păcat… Din toată inima îţi doresc să primeşti ajutorul Lui.

  Şi, daca eu te pot susţine vreun pic, adresa mea de email este ***.

  Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *