De ce ar trebui să plătim 25000 de dolari pe an per homosexual ca să-i împiedicăm pe homosexuali să răspândească HIV?

Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Dragi prieteni ai Institutului pentru Cercetarea Familiei,

Pretutindeni în lume, oficialităţi „bine informate” din domeniul sănătăţii publice promovează Truvada, medicamentul pentru HIV care scade cantitatea de HIV în corp. Poate că promovarea cea mai intensă se face la San Francisco. Reclamele de pe autobuze arată homosexuali dansând de bucurie, neavând nici cea mai mică grijă dacă iau Truvada, iar noile infecţii HIV au scăzut cu 17% în anul curent. În timp ce aceasta se datorează aparent campaniei de prevenire, dat fiind „succesele” sale din trecut, va fi nevoie de câţiva ani pentru a fi siguri că scăderea nu este temporară. Truvada poate să aibă un număr de efecte negative neplăcute (inclusiv impotenţa), iar în al doilea şi în al treilea an de utilizare nu numai că devine „depăşită”, dar adesea are ca rezultat atât de multe complicaţii, încât pacienţii renunţă să o mai ia.

Mai mult, luaţi în considerare ce spune reclama: „Te acceptăm cât de lasciv, vrem doar să iei această pilulă zilnic. În rest, fă-o!”

Precum remarcăm în newsletter-ul nostru, Platon şi Ioan Chrysostom par să aibă dreptate – societatea nu obţine nimic din promovarea homosexualităţii. Deoarece avem nevoie de heterosexualitate pentru a avea copii şi pentru a avea astfel un viitor, are sens să promovăm sexul heterosexual. Dar de ce ar trebui societatea – deja impactată de apariţia şi răspândirea HIV la homosexuali – să vrea să promoveze chiar tipul de sexualitate care măreşte riscul nostru faţă de un nou virus şi o nouă epidemie? De ce ar trebui să plătim 25000 de dolari pe an per homosexual ca să-i împiedicăm pe homosexuali să răspândească HIV? Chiar dacă am reuşi să facem ca 80% dintre cei aproximativ 2-3 milioane de homosexuali [din SUA, n. trad.] să ia Truvada în fiecare an, de ce am crede că aceasta ar însemna că „trăim conform valorilor noastre americane”, precum spun Preşedintele Obama şi oficialităţile din domeniul sănătăţii publice?

Alegerile s-au încheiat, iar noi ne organizăm bine ca să transmitem informaţii cheie Administraţiei Trump şi mass-mediei în luna februarie.

Cum vom face aceasta? Avem trei studii noi pe care le promovăm:

1) că homosexualii şi HIV/SIDA nu fac casă bună împreună;

2) că tiparul molestării copilului în lume arată că atunci când homosexualitatea este acceptată, proporţia molestării homosexuale a copilului creşte; şi cel mai important:

3) că adolescenţii din SUA devin mai puţin frecvent heterosexuali şi mai frecvent homosexuali sau „confuzi din punct de vedere sexual”.

Deoarece adolescenţii americani încep să se îndrepte spre homosexualitate, alarma trebui să se declanşeze. Odată intrat în homosexualitate este foarte, foarte dificil să o „părăseşti” şi chiar mai dificil să devii heterosexual exclusiv.

Aproape că este „ultima şansă” pentru Occident. Nimeni nu ştie când o societate scapă de sub control pentru ultima oară. Dar noi într-acolo ne îndreptăm. Hollywood-ul şi oficialităţile din domeniul sănătăţii publice şi din domeniul psihiatriei sunt pe cale să transforme SUA într-o ţară homosexuală. Iar ţările homosexuale nu dăinuiesc prea mult timp.

Toate cele bune!

Dr. Paul Cameron

Director la Institutul pentru Cercetarea Familiei

[Extras din Family Research Institute Newsletter for January 2017. Copyright © 2017 Family Research Institute. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *