Constantin

Mersi mult de răspunsul prompt la mesajul meu! Ceea ce vreau eu e mai dificil şi, dacă nu se poate, înţeleg. M-ar interesa ca tot ce se poate spune să fie pus în e-mail şi nu cu trimiteri. Nu accesez niciun site de orice natură ar fi el, aşa că mărturii, poze sau altele dacă se pot trimite direct, fără vreo trimitere pe site-ul x sau y, e OK, dacă nu, e tot OK. Sper să ne putem auzi şi pe mess, ar fi puţin mai simplu.

Problema asta cu homosexualitatea e destul de grea şi faptul că se poate renunţa e ceva bun. De mult ştiu că este împotriva legii şi a lui Dumnezeu, aşa cum se spune şi în Romani, dar, deşi încerc cu multă dorinţă, e greu să renunţ. Ceea ce ştiu e că nu este imposibil şi că tot ce se vrea se poate, iar Filipeni 4:13 mă ajută să-mi întăresc dorinţa şi voinţa.

Aşa că, dacă tu crezi că te poţi înhăma la acest jug, continuă. Dacă nu, ar fi de preferat să nu începi ce nu poţi duce la bun sfârşit, man!

Mersi mult încă o dată de mesaj şi pentru tot ce faci şi vrei să faci pentru cei care pot fi mâine lângă tine sau care pot încerca să te sprijine în ajutorarea păşirii spre lumină şi curăţie a altor suflete căzute şi care au nevoie de un imbold şi o motivaţie. Ai grijă de tine! Numai bucurii şi împliniri în Cristos!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *