Cofetarul din Colorado este din nou ținta comunității homosexuale

Cofetarul din Colorado este din nou ținta comunității homosexuale (Alfa Omega TV, 30.08.2018)

Când Curtea Supremă s-a pronunțat în această vară în favoarea patiserului din Colorado Jack Phillips, care a refuzat să facă un tort de nuntă pentru un cuplu de homosexuali, mulți au crezut că problemele au luat sfârșit. Însă nu s-a întâmplat așa.

Acum șase ani, autoritățile l-au anchetat pe Jack Philips pentru că a refuzat să facă un tort pentru nunta unui cuplu de homosexuali. În prezent, are din nou probleme pentru că a refuzat să facă un tort pentru sărbătorirea unei persoane care și-a schimbat sexul.

„Biblia ne învață că Dumnezeu a făcut bărbatul și femeia. Noi nu ne putem alege sexul și nici nu îl putem schimba”, crede cu tărie patiserul.

În prezent, această mentalitate este incorectă din punct de vedere politic. Profesorul de drept de la Universitatea Regent Brad Jacob spune că este logic că Jack Philips are din nou probleme.

„Philips a devenit ținta comunității homosexuale, lesbiene, bisexuale și transsexuale din Colorado. Ei își concentrează atenția asupra sa. În opinia lor, el îi reprezintă acum pe creștinii care nu acceptă practicile comunității homosexuale. Nu este surprinzător că l-au atacat din nou”, a declarat profesorul.

Curtea Supremă ar trebui să decidă care este limita pentru credincioși privind căsătoria între persoane de același sex, schimbarea de sex și alte probleme sociale. Până atunci, credincioșii se vor confrunta cu multe întrebări și consecințe nesigure.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *