Ce recunosc homosexualii

de Dr. Paul Cameron, Dr. Kirk Cameron & Kay Proctor

Dr. Paul Cameron, Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

Dr. Paul Cameron, Președintele Institutului pentru Cercetarea Familiei

În sondajul inițial al lui Kinsey,[1] 36% dintre cei 646 de homosexuali au raportat sex cu băieți în vârstă de 16 ani sau mai puțin (14% cu băieți cu vârsta sub 14 ani), pe când ei aveau 18 ani sau mai mult. În San Francisco, în perioada 1969-1970, Institutul Kinsey a realizat o continuare a sondajului, în care 671 de homosexuali au fost întrebați cu privire la numărul partenerilor lor homosexuali care „aveau 16 ani sau mai puțin când tu aveai 21 de ani sau mai mult”. 77% dintre respondenți au spus „niciunul”, 23% au spus „jumătate sau mai puțin” și niciunul nu a spus „mai mult de jumătate”. În Raportul Gay,[2] studiu bazat pe un chestionar anonim realizat pe 4329 de voluntari homosexuali, aproximativ 22% au raportat sex cu băieți. Iar Saghir și Robins au găsit că 15% din eșantionul lor de homosexuali au spus că fuseseră arestați deoarece contribuiseră la delincvența unui minor.

În aceste sondaje proporția bărbaților homosexuali care au recunoscut că au abuzat sexual băieți a variat între 15% și 35%. În trei dintre sondaje respondenții au recunoscut în interviuri față în față activitatea sexuală probabil cea mai detestată în cultura noastră – ceea ce arată posibilitatea ca proporția celor care au făcut aceasta să fie de fapt mai mare. Dar niciuna dintre aceste investigații nu a implicat un eșantion aleatoriu din populație.

Un sondaj național care a avut ca scop determinarea probabilității experiențelor sexuale cu adulți în copilărie[3] a permis o comparație directă între heterosexuali și homosexuali. 19,5% dintre cei 298 de bărbați care aveau experiențe homosexuale la vârsta adultă și/sau care se considerau homosexuali sau bisexuali au raportat că avuseseră primul contact fizic homosexual cu un „adult homosexual” (adică în vârstă de 18 ani sau mai mult) înainte de vârsta de 14 ani, iar 32,3% dintre acești „homosexuali” au raportat că avuseseră prima relație homosexuală cu un adult homosexual înainte de vârsta de 16 ani. În contrast, 3,3% dintre cei 1758 de bărbați heterosexuali și 5,5% dintre cele 2768 de femei heterosexuale (fără experiențe homosexuale la vârsta adultă) au raportat că avuseseră primul contact fizic cu „o persoană adultă heterosexuală” înainte de vârsta de 14 ani. 11,9% dintre bărbații heterosexuali și 14,9% dintre femeile heterosexuale au raportat că avuseseră primul contact heterosexual înainte de vârsta de 16 ani.

Același studiu a găsit o diferență substanțială între proporțiile comparative ale homosexualilor și heterosexualilor care au afirmat că la vârsta adultă au avut parteneri sexuali preadolescenți sau adolescenți. 2,3% dintre cei 1706 de bărbați heterosexuali și 0,54% dintre cele 2376 de femei heterosexuale au raportat că cel mai tânăr partener heterosexual al lor avea 13 ani sau mai puțin când ei aveau 18 ani sau mai mult. În contrast, 9,4% dintre cei 203 bărbați care au afirmat că erau homosexuali sau bisexuali au raportat că „cel mai tânăr partener homosexual al lor avea 13 ani sau mai puțin”. În mod similar, 11,7% dintre bărbații heterosexuali și 1,3% dintre femeile heterosexuale au raportat că cel mai tânăr partener heterosexual al lor avea 15 ani sau mai puțin (când ei aveau 18 ani sau mai mult), comparativ cu 16,7% dintre bărbații homosexuali care au spus același lucru.

Per total, bărbații care au afirmat că aveau preferințe sau experiențe homosexuale/bisexuale au fost mai înclinați să raporteze că au făcut sex cu un adult când erau minori sau că au făcut sex cu un copil când erau adulți, comparativ cu heterosexualii.

Note

[1]   Bell, A. P. & Weinberg, M. S. (1978) Homosexualities: a study of diversity among men and women. NY: Simon & Schuster.

[2]   Jay K. & Young A. (1979) The gay report. NY: Summit.

[3]   Cameron P., Proctor K., et al (1986) Child molestation and homosexuality. Psychological Reports, 38, 327-37.

[Paul Cameron, Kirk Cameron & Kay Proctor, Admissions by Homosexuals. Extras din Homosexuality Is Indeed a Large Risk Factor for Sexual Abuse of Children: A Response to Plante. Copyright © 2019 Family Research Institute. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.familyresearchinst.org.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *