Ce este homofobia?

Homofobia, în sens tehnic, denotă o „teamă iraţională de om” „Homo” vine din latinescul „homo” care înseamnă om, bărbat. Pentru că cei care au folosit limbajul uzual pentru a forma limbajul homosexual, au deturnat sensul original a orice care îi arată cât de puţin într-o lumină negativă, termenul „homofobia” a trecut înspre o extremă îngrozitoare. Înţelesul său original (posibil bun) nu mai este recunoscut de cei care gândesc corect. Homofobia este văzută acum ca fiind la fel de mortală ca un galon de antrax. Duşmanii libertăţii o folosesc ca pe o armă de intimidare şi discriminare, pentru a distruge politicieni, lideri religioşi, vecini, conducători de corporaţii, pe oricine ar îndrăzni să nu fie de acord cu demagogia elitistă a mişcării pentru drepturile homosexualilor.

Definiţia „oficială” a homofobiei, recomandată de ortodoxia homosexuală, este „teamă şi ură iraţională faţă de homosexuali şi lesbiene, care este produsă de prejudecăţile dintr-o societate sau cultură” (SIECUS). De observat introducerea cuvântului „ură”.

Vezi un eseu remarcabil pe această temă de Allan Turner: „Homofobia şi agenda homosexuală.

Homofobia, ca şi „toleranţa” şi „diversitatea”, ar fi nedăunătoare dacă ar rămâne la sensul lor original. Oamenii sunt oameni şi au dreptul de a se confrunta cu orice „fobie” ar avea, inclusiv aşa-numita „homofobie”. Creştinii ar trebui să se împotrivească folosirii cuvântului respectiv pentru a-i descrie pe alţii, pentru că aceasta nu ar face decât să avantajeze mişcarea homosexuală.

Vezi articolul Homofobia a devenit prea incluzivă de Patrick Gibbons.

[What is homophobia? Copyright © Witness Freedom Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *