Căsătorită cu un fost transgender

de Charlene Leach

Ceea ce urmează este răspunsul pe care Charlene Leach l-a dat unui bărbat care se opune puternic lucrării de ajutorare a celor care doresc să-şi învingă dorinţele de tip transgender. Charlene este căsătorită cu un fost transgender.

Jerry & Charlene Leach

Jerry & Charlene Leach

Dragă K _______,

Îţi voi spune fără umbră de îndoială că, în calitate de soţie care a trăit cândva cu un bărbat care gândea astfel şi care credea că este o femeie prizonieră într-un trup de bărbat, şi care a luat cândva hormoni etc., vreau să ştii că este o experienţă agonizantă pentru o soţie. Nu numai că am trăit-o în trecut, dar în ultimii zece ani am vorbit cu multe soţii (şi continui să o fac în fiecare săptămână) care trec prin așa ceva chiar acum. Soţii lor vor ca ele să accepte. Soţii lor vor să poarte neglijeu când sunt în pat cu soţiile lor. În esenţă, ei vor ca soțiile lor să devină lesbiene. Iar aceste femei sunt heterosexuale, dar soţii lor încearcă să le oblige să facă asta. Soţii lor vor să se îmbrace ca o femeie în faţa copiilor lor, astfel încât ei să aibă două mame, în loc de o mamă şi un tată.

Aceşti oameni sunt absorbiţi de sine. Nu ţin cont de cum îi afectează aceasta pe copiii şi soţiile lor.

Acum trăiesc cu un bărbat (acelaşi bărbat despre care am vorbit mai devreme) care se simte confortabil cu masculinitatea lui și mă tratează cu respect şi demnitate. Este un bărbat protector şi plin de pasiune, un soţ minunat şi un bunic grozav pentru cei nouă nepoţi ai lui…

Fiindcă am văzut cu ochii mei schimbările prin care a trecut de-a lungul anilor, când a descâlcit cauzele de bază ale confuziei de identitate de gen de care suferea şi s-a ocupat de ele citind cărţi, mergând la consiliere, având parte de rugăciuni pentru vindecare interioară etc. şi lucrând din greu la restaurarea sa… Pentru că ştiu adevărul că există speranţă pentru bărbaţii care se află în situaţia dificilă în care se afla el… Fiindcă ştiu că există speranţă pentru aceşti bărbaţi şi pentru soţiile şi copiii şi nepoţii lor, vreau să strig de pe acoperişul caselor: „Există eliberare! Eliberare reală, care dăinuieşte, de viaţa agonizantă, autodistrugătoare, de înfrângerea care vine odată cu transsexualismul şi de efectele dăunătoare pe care le are el asupra familiilor.”

Ştiu că nu înţelegi cum este să fii soţia unui transsexual. Dar eu ştiu. Şi doresc cu înflăcărare să influențez în bine vieţile soţiilor, în timp ce soţul meu Jerry influențează în bine vieţile bărbaţilor, şi să păşesc alături de ele şi să umblu cu ele în libertatea pe care am găsit-o.

Fii binecuvântat!

[Charlene Leach, Married to a Former Transgender. Copyright © Charlene Leach.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *