Am copii. Ar trebui să-i păzesc când sunt în prezenţa unor foşti homosexuali?

Se presupune (şi sunt sigur că există motive bine întemeiate) că toţi homosexualii vor sex cu copiii. Prin urmare, foştii homosexuali suferă şi ei din cauza aceleiaşi etichetări datorate prejudecăţii. Pur şi simplu nu este adevărat.

Să separăm puţin lucrurile. Mai întâi, să-l lăsăm pe fostul homosexual să fie doar atât – un fost homosexual. Dacă un homosexual s-a schimbat cu adevărat, atunci de ce să-l judecăm pe baza trecutului? Ai vrea ca cineva să-ţi judece fiecare faptă pe baza trecutului tău? Cred că nu.

În al doilea rând, ar trebui să fim conştienţi că există atât homosexuali, cât şi heterosexuali care au înclinaţii pentru copii. Orice părinte cu copii impresionabili ar face bine să nu permită oricărui adult să dezvolte o relaţie apropiată cu copilul, când se pare că o persoană are motive ascunse. Cei care sunteţi credincioşi, în loc să fiţi paranoici şi exagerat de protectori, folosiţi-vă discernământul spiritual pentru a lua decizii. Unii foşti homosexuali iau hotărârea de a nu avea copii, dar iubesc bucuria pe care o aduce un copil în viaţa lor. Ar fi un gest deosebit de dragoste şi acceptare să le îngăduiţi să facă parte din viaţa copilului dv. Păziţi-vă neapărat copiii, dar nu-i sufocaţi şi nu ucideţi speranţa cuiva de a face un copil fericit.

[I have children. Should I watch them when they are around exhomosexuals? Copyright © Witness Freedom Ministries, Inc. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Dani says:

    Foarte interesant aspectul! Plecând de la această preocupare firească a celor care sunt părinţi, declar că măcar acesta e un motiv pentru care prefer să fiu deschis faţă de toată lumea când recunosc că sunt altfel. Ţin foarte mult la cei care mă acceptă aşa cum sunt şi ceea ce prefer în plan sexual e singurul lucru care m-ar putea deosebi de restul lumii. În rest îmi ştiu capacităţile şi mă doare când se trezeşte vreunul să mă trateze ostil sau chiar şi indiferent. Şi personal consider că piticii ăştia micuţi sunt de fapt nişte îngeraşi care trebuie ocrotiţi de duplicitatea anumitor indivizi. De multe ori, simţindu-mă teribil de singur, mai merg în vizite pe la prieteni şi s-a nimerit să mă reconforteze mai degrabă prezenţa picilor care aduceau hârtie să desenăm…

  2. Anonim says:

    Sunt de acord, trecutul nu are nicio relevanţă pentru prezent şi viitor. Într-adevăr copiii aduc lumina în sufletele oamenilor, îi fac să se simtă iubiţi, importanţi pentru ei. Din păcate, legat de afirmaţia că homosexualii adoră să facă sex cu copii, e o prostie, dar există cazuri în care minori de 14-17 ani au o relaţie cu cineva mai matur; din gelozie se pot răzbuna şi poate să se ajungă la puşcărie. Cam asta e părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *