Adolescentele lesbiene rămân gravide de cel puţin două ori mai frecvent decât colegele lor de aceeaşi vârstă

de Părintele Mark Hodges

Mark Hodges

Mark Hodges

Statisticile arată[1] că femeile care se identifică drept „lesbiene” rămân gravide la o rată mult mai ridicată decât femeile „heterosexuale”, iar bărbaţii „homosexuali” lasă gravide femeile într-un procentaj semnificativ mai ridicat decât bărbaţii heterosexuali.

O diagramă prezentată în Star Tribune din Minneapolis ilustrează grafic această disparitate:

Fete care au rămas vreodată gravide sau băieţi care au lăsat vreodată gravidă o fată, clasele a noua şi a unsprezecea combinate

Ratele de graviditate sunt verificate în studii făcute în mai multe naţiuni, toate arătând că ratele de graviditate homosexuale sunt de 2-7 ori mai ridicate decât ratele de graviditate heterosexuale. Iar organizaţiile pro-homosexuale recunosc[1] că „graviditatea neintenţionată este uriaşă la tinerii LGBT din întreaga lume”.

Mai mult, atât bărbaţii homosexuali, cât şi femeile homosexuale, sunt semnificativ mai activi sexual decât heterosexualii.

Glenn T. Stanton de la The Federalist a remarcat[2] că, dată fiind rata de graviditate la homosexuali de până la 7 ori mai ridicată decât la heterosexuali, „Adolescenţii şi adulţii despre care se presupune că „s-au născut” pentru a dori sex care nu face posibilă graviditatea, fac mult sex care face posibilă graviditatea.”

Stanton a continuat: „Trebuie să ne întrebăm ce se întâmplă în viaţa emoţională a acestor indivizi, de îi face să se comporte într-o manieră atât de hiper-sexualizată? Ce goliciune încearcă ei să umple? Propria lor demnitate şi bunăstare cer o investigaţie onestă, liberă de presupuneri ideologice.”[2]

Conform statisticilor, consumul de droguri şi de alcool înainte şi după sex au fost excesive[1] la tinerii LGBTQI, în special la bărbaţi.

Referitor la statisticile despre promiscuitate/graviditate, activiştii homosexuali aruncă vina asupra influenţelor exterioare, precum respingerea din partea societăţii, presiunea tovarăşilor de aceeaşi vârstă şi un mediu familial care nu îi acceptă. Alţii arată spre educaţia sexuală insuficientă pentru tinerii homosexuali.

Pentru a ajuta la rezolvarea problemei promiscuităţii şi gravidităţii la LGBTQI, legislatorii au apelat la Planned Parenthood. Oficialii din guvern au oferit cea mai mare sumă de până acum pentru avort, 18 milioane de dolari,[3] pentru a reduce ratele gravidităţii şi bolile cu transmitere sexuală la tinerii homosexuali din nouă state [americane, n. trad.].

Criticii conservatori se plâng nu numai că răspunsul guvernului se reduce la a irosi bani pentru rezolvarea problemei, dar că şi dă aceşti banii organizaţiilor care promovează promiscuitatea.

Teenwise Minnesota, o organizaţie pro-homosexualitate care are ca scop promovarea sănătăţii sexuale, a descoperit disparitatea promiscuitate/graviditate când sondajele pentru elevi au inclus o întrebare despre „orientarea sexuală”.

Note

[1] Allie Shah, Gay teens have higher pregnancy rates than their straight peers

[2] Glenn T. Stanton, Why Are Lesbian Teens Having Two To Seven Times As Many Babies As Their Heterosexual Peers?

[3] Glenn T. Stanton, Why Are So Many Lesbians Getting Pregnant?

[Fr. Mark Hodges,  Lesbian teens are getting pregnant more than twice as often as their peers. Copyright © 2017 LifeSiteNews.com. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *