Adevărul despre gen… „Ideologia de gen vatămă copiii.”

de Keith Tiller

Keith Tiller

Keith Tiller

Colegiul American al Pediatrilor a dat publicității o declarație de poziție excelentă despre răul făcut copiilor de către cei care proclamă că „genul este cum simți” și care le sugerează că un băiat poate să „devină” fată sau o fată poate să „devină” băiat, în special luând substanțe care blochează debutul pubertății sau hormoni și făcând operație de schimbare de sex.

Punctul 5 afirmă: „Conform DSM-V, nu mai puțin de 98% dintre băieții care suferă de confuzie de gen și 88% dintre fetele care suferă de confuzie de gen își vor accepta în cele din urmă sexul biologic, după ce vor trece, în mod firesc, prin pubertate.”

Punctul 7 evidențiază faptele reale cu privire la riscul ridicat de sinucidere la adulții transgender care iau hormoni și au făcut operație de schimbare de sex.

El continuă…

„Ce om compătimitor și rezonabil ar condamna niște copiii mici la această soartă, știind că după pubertate nu mai puțin de 88% dintre fete și 98% dintre băieți vor accepta, în cele din urmă, realitatea și vor ajunge la o stare de sănătate mintală și fizică?”

Paul McHugh vorbește din experiență…

Unul din autorii declarației Colegiului American al Pediatrilor este Dr. Paul McHugh, distins profesor universitar de psihiatrie la Johns Hopkins Medical School, unde a fost psihiatru-șef.

Paul McHugh era prezent când Johns Hopkins Medical School era primul spital care făcea operații de schimbare de sex transsexualilor. A fost acolo și când spitalul a încetat să facă astfel de operații, deoarece a realizat răul făcut oamenilor.

Paul a scris despre această situație…

El începe astfel: „Ideea că sexul persoanei este un sentiment, nu un fapt, a pătruns în cultura noastră, iar consecințele sale sunt dezastruoase. Disforia de gen ar trebui tratată prin psihoterapie, nu prin operație…”

Articolul: Johns Hopkins Psychiatrist: It Is Starkly, Nakedly False That Sex Change Is Possible, CNS, 17.06.2015.

[The truth about gender….’Gender ideology harms children’. Copyright © 2016 Keith Tiller. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *