Părintele Calistrat despre homosexualitate

Parintele Calistrat added a new video.

Părintele Calistrat despre homosexualitate

Cine vrea Anormalitatea… la Grădina Zoologică, sunt cuști suficiente! Să se ducă să și-o caute! în Societatea Normală trebuie să trăim normal. În Societatea Anormală, să trăiască fiecare cum îi place. Deci noi nu suntem obligați, Cei Mulți… asta s-o țineți minte! Nu suntem obligați noi Cei Mulți… să ne supunem unei minorități bolnave psihic! Unor scelerați mentali, care au uitat că Sodoma și Gomora au ars cu foc și cu pucioasă.

Trebuie să fim apărătorii propriei noastre credințe! Nu a Bisericii! Biserica asta, dacă vrei, mâine o dărâmi și pui cartofi, dar credința din tine dacă se dărâmă, tu te-ai despărțit de Dumnezeu și nu te mai unește nimeni niciodată!

Noi nu în preot trebuie să credem, trebuie să credem în Iisus Hristos! Noi nu în pereții de la biserică trebuie să credem, ci în Sfintele Taine din Sfântul Potir! Nu în pictura de pe pereții bisericii trebuie să credem, ci în Sfinții care stau în Cer!

Ei, aici în biserică sunt pictați să ne amintim noi de ei și să-i vedem cum arătau… să înțelegem că nu sunt extratereștri! Vă spun lucrurile astea pentru că lucrurile au deviat și au scăpat de sub control și lumea alunecă ca într-un tăvălug. E de datoria nostră creștină să stăm treji, cum spune Apostolul Pavel și să apărăm ce este al nostru! Vă închipuiți că întoarcem 20 de generații în mormânt, cu fața în jos? Sau ne vor scuipa în Ziua Judecății, când ei și-au vărsat sângele în 500 de ani de lupte numai cu turcii, ca noi să fim Creștini și să avem Biserică, să avem Libertate, să avem Credință, să avem Morală… și venim noi acum si ne trezim o `Țară de Homosexuali”. Nu-i posibil așa ceva! Noi o să ne distrugem și ei râd de noi.

La ora actuală Europa Creștină este într-un declin! Și primii care au luat această palmă de la Dumnezeu, au fost sârbii. Cel mai credincios popor! În momentul în care Kosovo avea trei sute de mii de musulmani, ortodocșii erau peste un milion. Acum sunt șase, șapte milioane de musulmani și cinci sute de mii de ortodocși. Pentru că ortodocșii s-au ferit să nască prunci, i-au ucis… i-au avortat… Au făcut doar un copil și dacă puteau, făceau doar jumătate… iar musulmanii au făcut 9-12 copii, pentru că ei nu se uită. „Ei au de unde a muri și tot rămân!” Dar la noi, dacă moare unul, s-a destrămat toată familia până la al 7-lea neam, că nu mai rămâne niciun moștenitor în urmă. Trebuie să ne apărăm Pământul pe care l-am primit de la strămoșii noștri, Crucile stămoșilor, Mormitele strămoșilor, Averea strămoșilor, Cultura strămoșilor, Credința, Limba lor! Și dacă vom privi la Icoana Mântuitorului, vom birui! Amin!

Predica integrală aici!

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. ilia says:

    Oare câți din sfinții Bibliei și pictați pe pereți au fost hoomosexuali? În Grecia antică homosexualitatea era un cult.

    • admin says:

      Grecia antică era păgână, nu creștină, iar sfinții despre care Biblia spune că erau sfinți NU practicau homosexualitatea, altfel Biblia i-ar fi numit „sodomiți”. Sfinții care pictați pe pereți în biserici care nu apar în Biblie, de exemplu Sfântu Gheorghe, Sfântu Nicolae, nu putem ști sigur cât de sfinți au fost, doarece Biblia nu-i amintește, dar nici nu putem afirma că practicau homosexualitatea, dacă nu există consemnări istorice în acest sens. Și apropo, nu mai da comentarii duble de pe adrese false de e-mail!

Leave a Reply

%d bloggers like this: